celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 22 Nisan 2021 53 Görüntüleme

Gol düellosunda kazanan Alanya oldu, Salih Uçan 3 asistle maça damga vurdu

Aytemiz Alanyaspor’un şanssızlığı kırıldı. Oynadığı son 5 maçta 4 yenilgi, 1 galibiyet alan Alanyaspor, yeniden yükselişe geçme umuduyla çıktığı Gaziantep’i 3-2 mağlup etti. Mücadelede 6’da konuk ekipten perdeyi Muhammet Demir açtı, Mustafa Pektemek 18’de cevap verdi. 41’de ise yine Muhammet sahneye çıktı ve 2-1 yaptı. İlk yarı bitmeden bu kez de Caulker bir gol kaydetti, devre 2-2 ile sonuçlandı.

SALİH FIRTINASI

İkinci yarıda ise Salih Uçan fırtınası devam etti. Salih, Mustafa Pektemek’in 53’te kaydettiği golün asistini yaparak maçtaki üçüncü gol pasını vermiş oldu. Alanya’nın forveti Babacar bu karşılaşmada yine yokları oynadı, net fırsaları harcadı. Kalan bölümde gol sağanağı devam etmedi ve maçı Alanya kazandı.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.