celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 7 Mayıs 2021 39 Görüntüleme

Bayramda sağlık ocakları açık mı, kapalı mı?

Bayram tatilinin hafta sonlarıyla birleştirilerek 9 güne çıkarılması kararının ardından Aile Sağlığı Merkezlerinin akıbeti, vatandaşlar tarafından merak konusu oldu.

Aile Sağlığı Merkezlerinden 10, 11, 12 Mayıs tarihlerinde aşı randevusu bulunan vatandaşlar, bu tarihlerde Aile Sağlığı Merkezlerinin açık olup olmayacağını merak ediyor.

Peki bayramda sağlık ocakları açık mı?Aile Sağlığı Merkezlerinden alınan 10, 11 ve 12 Mayıs tarihli aşı randevuları iptal mi? İşte detaylar…

BAYRAM HAFTASI AİLE SAĞLIĞI MERKEZLERİ AÇIK MI?

Sağlık Bakanlığı, aile hekimlerinin talebi üzerine Ramazan bayramı dönemi için yeni bir karar aldı.

Alınan karara göre, 10-11-12 Mayıs tarihlerinde Aile Sağlığı Merkezleri’nin açık veya kapalı olması aile hekimliklerinin inisiyatifine bırakıldı.

Kapalı olacak noktalar için aile hekimleri kendi planlamalarını yapacak.

Aile Sağlığı Merkezlerinden aşı randevusu alanlar randevularını bayram sonrasına erteleyebilecek. İsteyenler için de randevular hastanelere yönlendirilecek.

Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Hizmetlerin yürütülmesi için asgari personel bulundurulması kaydıyla; kamu kurum ve kuruluşlarındaki tüm çalışanların 10 Mayıs Pazartesi ve 11 Mayıs Salı günleri tam gün, 12 Mayıs Çarşamba günü yarım gün idari izinli.” sayıldıkları hatırlatıldı.

MHRS AŞI RANDEVUSU DEĞİŞTİRME EKRANI

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.