celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Sağlık 22 Mayıs 2021 88 Görüntüleme

20 yaş üstü aşı ne zaman olacak? Bakan Koca tarih verdi..

Türkiye’de risk ve yaş sıralamasına göre gruplandırılan vatandaşlar, aşılarını olmaya devam ediyor.

Salgının seyrine olumlu katkıda bulunan aşılama sürecinde 20 yaş ve üstü vatandaşlara dair detaylar da belli olmaya başladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye’nin aşı sorununun bittiğini söyleyerek, 20 yaş üstü vatandaşlar iin aşı tarihi verdi. Akabinde ise “20 yaş üstü ne zaman aşı olacak?” sorusu gündemde yerini aldı. İşte Bakan Koca’dan aşı açıklamaları..

20 YAŞ VE ÜSTÜ NE ZAMAN AŞI OLACAK?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, haziranda 30 milyon doz, eylül ayının sonuna kadar da toplam 120 milyon doz BioNTech aşısının Türkiye’ye ulaşacağını açıklamıştı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bakan Koca, “30 milyon aşıyı, 30 milyon kişiye yapacağız. Bu bizim için önemli bir kazanım olacak. Böylece yaza daha güvenli girmiş olacağız. Haziranda 20 yaş üstü herkes aşılanacak.” ifadelerini kullandı.

20 yaş ve üstü vatandaşların aşılanması için gözler Haziran ayına çevrildi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.