celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 21 Haziran 2021 51 Görüntüleme

Kurşun Ürünleri̇ İçin İstanbul Kurşun Ve Metal Sanayi

Kurşun metalinin kullanım alanları arasında elektrik enerjisi üretiminde kullanılan kabloların kaplanması, matbaa harflerinin dökümü, özellikle gaz ve su döşemeyle ilgili boru donanımlarının yapımlarında kullanılır. Bina çatılarının kaplanmasında, av kurşunu yapımlarında, alkol şişelerinin kapaklarında, sülüğen antipas olarak boyacılıkta kurşundan yararlanılmaktadır. İstanbul Kurşun ve Metal Sanayi firması pek çok alanda kurşun ürünleri üretmektedir.

Kurşun Cam

Kurşunlu cam, radyasyon ekranlama ve ışık geçirme dayanıklılığı ve özelliği nedeniyle operasyon ve gözlem odalarının camlarında, X-Ray odalarında, anjiyografi odalarında, CT odalarında, floroskopi odalarında ve son teknoloji PET/CT odalarında kullanılmaktadır.

Kurşun Paravan

Kurşun paravan görüntüleme çalışmaları sırasında radyasyona karşı personele tam vücut koruması sağlamaktadır. Hastaların veya teknisyenlerin vücudunun radyografik işlemler sırasında korumak için idealdir ve odadan odaya taşınabilmektedir.

Kurşun paravanlar teknisyenlerin ve doktorların bir prosedür sırasında hastayı izlemelerine olanak sağlamaktadır. Kurşun paravanları kullanarak, hastalara kaliteli sağlık hizmetlerine ve sağlık personele rahatlık sağlamaktadır.

Kurşun Kaplama

Kurşun kaplama firması arıyorsanız İstanbul Kurşun ve Metal Sanayi firması sizlere yardımcı olabilir. TAEK tarafından belirlenen kurşun kaplama uygulamalarının yapılması gereken standartları bulunmaktadır. Bu standartlar çeşitlilik gösterebilmektedir. İstanbul Kurşun ve Metal Sanayi firması kaplamalardan önce bir rapor hazırlamaktadır.

Kurşun Zırhlama

Kurşun zırhlama, uygulamalar için elinizde bulunan mevcut zırhlama raporlarına yönelik bir kontrol çalışması ve metraj yapıldıktan sonra gerekli standartları oluşmaktadır. Mevcut bir zırhlama raporunuz yoksa İstanbul Kurşun ve Metal Sanayi firması mühendisleri tarafından bir rapor oluşturulmaktadır, alan ve zemin çalışması, çevresel faktörlerde kullanılacak cihazlar ve gerekli tüm standartlar dikkate alınarak titiz bir şekilde projenize uygun hesaplamalar yapılmaktadır.

Kaynak: https://istanbulkursunvemetalsanayi.com.tr/

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Simental İnek

Simental İnek