celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Sağlık 24 Temmuz 2021 46 Görüntüleme

Günde birkaç defa mastürbasyon yapan adam, felç geçirip hastanelik oldu

Almanya’da, ismi açıklanmayan 51 yaşındaki Japon uyruklu bir kişiye mastürbasyon sebebiyle inme indi.

BULANTI, KUSMA ŞİKAYETİYLE HASTANEYE GİTTİ

Sputnik Türkiye’nin derlediği İnme ve Serebrovasküler Hastalıklar Dergisi’nde yayımlanan vaka sunumuna göre, doktorlar günde birkaç kez mastürbasyon yapan adamın, baş ağrısı ve kusma şikayeti ile hastaneye geldiğini ve çekilen beyin tomografisi sonucunda felç geçirdiğini belirlediklerini söyledi.

BEYNİNDE KANAMALAR OLUŞMUŞ

Vakaya ait tomografi görüntülerinde hastanın beyinde kanamalar oluştuğu görüldü. 2 hafta hastanede tedavi gören adamın sağlıklı olarak taburcu edildiği belirtildi.

UZMANLARDAN UYARI GELDİ

King’s College Hastanesi’nden beyin damar cerrahı Dr. Daniel Walsh, Daily Mail’e yaptığı açıklamada beyindeki kanamanın, kan basıncında ani bir artışla bağlantılı olduğunu söyledi. Ani kan basıncı artışının mastürbasyon da dahil olmak üzere cinsel aktivitelerde görüldüğünü belirten Walsh, cinsel ilişki sırasında cinsel gücü artırıcı ilaçlar veya kokain gibi maddelerin alınmasının bu tür felç geçirme riskini artırabileceğini belirtti.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.