celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 25 Temmuz 2021 65 Görüntüleme

Laubaliliğin böylesi! Geleceğin yıldızı olarak gösterilen Zirkee, Balotelli olmaya karar verdi

Bayern Münih ile Ajax, Audi Cup kapsamında Allianz Arena’da karşı karşıya geldi.

Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı gollerle 1-1 berabere tamamlanırken, Bayern Münih’te forma giyen Joshua Zirkzee, uzun süre unutulmayacak bir pozisyonun kahramanı oldu.

KENDİSİ DE İNANAMADI

Maçta 44. dakikada oynanırken kaleci ile karşı karşıya kalan Joshua Zirkzee, Remko Pasveer’i şık bir hareketle çalımladı.

Bomboş kaleye topla birlikte hareketlenen Joshua Zirkzee, tam golü atıyorum derken, hiç beklemediği bir durumla karşılaştı.

Boş kaleye topu yuvarlamakta geç kalan 20 yaşındaki futbolcu, Ajax savunmasının konsantrasyonunu kaybetmemesi nedeniyle inanılmaz bir golü kaçırdı.

Joshua Zirkzee tam topa vuracakken yatarak müdahalede bulunan Perr Schuurs, topu kornere çeldi. Golü attığını düşünürken neler olduğunu anlayamayan Joshua Zirkzee, uzun süre şaşkın gözlerle etrafa bakakaldı.

AKILLARA BALOTELLİ GELDİ

Maç 2-2 berabere sona ererken Zirkzee’nin bu hareketi, sosyal medyaya da damga vurdu. 20 yaşındaki golcü, şimdilerde Adana Demirspor forması giyen Mario Balotelli’nin Manchester City döneminde yaşadığı pozisyonu akıllara getirdi.

Hatırlanacağı üzere Mancini, o pozisyonun ardından İtalyan golcüyü hemen oyundan çıkarmıştı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.