celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Siyaset 2 Şubat 2017 255 Görüntüleme

Saadet Partisi Referandum Oyunu Açıkladı

AK Parti'nin doğduğu parti olarak bilinen ve aynı çizgide siyaset anlayışı güden, Necmettin Erbakan'ın partisi Saadet Partisi'nde Genel Başkan Temel Karamollaoğlu başkanlık referandumunda verecekleri oyu açıkladı.

AK Parti’nin doğduğu parti olarak bilinen ve aynı çizgide siyaset anlayışı güden, Necmettin Erbakan’ın partisi Saadet Partisi’nde Genel Başkan Temel Karamollaoğlu başkanlık referandumunda verecekleri oyu açıkladı.

Geçtiğimiz akşam bir televizyon programına katılarak soruları yanıtlayan ve başkanlık referandumunda oylarının rengini açıklayan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu başkanlığın ülkemize kontrol edilemez bir durum getireceğini bu nedenle de hayır oyu kullanacaklarını açıkladı. Yeni anayasada Cumhurbaşkanına çok fazla yetki verildiğini ve bunun kontrol edilemez bir hal aldığında denetlenmesinin mümkün olmadığını dile getiren Karamollaoğlu başkanlık sistemine karşı olmamalarına rağmen böyle bir anayasaya hayır diyeceklerini belirtti. Ülkenin çok daha önemli problemleri olduğunun da altını çizen Karamollaoğlu bütün yetkilerin tek elde toplanmasının bu ülkeye bir fayda getirmeyeceğini belirtti.

Madımak faciasının yaşandığı esnada Sivas Belediye Başkanı olan Karamollaoğlu 1996-2002 yılları arasında da Sivas Milletvekili olarak Meclis’te bulundu. Karamollaoğlu 30 Ekim 2016 tarihinde gerçekleştirilen Saadet Partisi 6. Olağan Kongresi’nde Mustafa Kamalak’tan başkanlık koltuğunu devralmıştır.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.