celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Siyaset 16 Şubat 2017 257 Görüntüleme

Devlet Bahçeli Teşkilatlara Ortak Çalışın Mesajı Verdi

Referandum sürecinden önce sert bir şekilde AK Parti hükümetini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti'yle ortak çalışabileceklerinin sinyalini verdi.

Referandum sürecinden önce sert bir şekilde AK Parti hükümetini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti’yle ortak çalışabileceklerinin sinyalini verdi.

Parti örgütlerine yönelik bir genelge yayınlayan Devlet Bahçeli, ülkemizin Rusya ve batılı ülkeler tarafından bir kuşatma altında olduğunu belirtti. Rusya’yı sert dille eleştiren Bahçeli, ülkemizdeki mevcut sistemin kriz ve kaos getireceğinin imasında bulunurken, bu sistemin toplumsal sözleşmeyle değişmesi gerektiğinin mesajını verdi.

Partisine gönderdiği genelgede referandum sürecinde evet oyu verecek partilerle beraber çalışma yürütülebileceğini belirten Bahçeli bu maddeyle AK Parti’yle ortak çalışma yürütülebileceğinin sinyallerini verdi. Bu ortak çalışmanın üst düzeyde mi yoksa sadece teşkilatlar boyutunda mı yapılacağı ise tam olarak anlaşılmadı.

MHP tabanında Evet kararına karşı tepkiler devam ederken, genelgede hayır oyu kullanacaklarla temas kurulmayacağı ve toplantılarına alınmaması gerektiği belirtildi. Bu kararın MHP tabanında nasıl etki edeceği de merakla beklenirken, MHP’li muhaliflerin etrafında toplanan partililerin sayısı da her geçen gün artmaya devam ediyor.

Bahçeli’nin yakında meydanlara inerek Evet mesajı vermeye başlayacağı belirtildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.