celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Siyaset 20 Mart 2017 301 Görüntüleme

MHP Lideri Devlet Bahçeli Gökçek’e Sert Çıktı

Cumhurbaşkanlığı referandumunda AK Parti’yle ortak hareket eden MHP lideri Devlet Bahçeli, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melik Gökçek’in açıklamalarına sert yanıt verdi.

Cumhurbaşkanlığı referandumunda AK Parti’ye destek verdiği için uzun süredir kulislerde konuşulan başkan yardımcısı olacağı iddialarını dillendiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melik Gökçek’e Bahçeli’den sert yanıt geldi. Gelenekleri olan bir siyasi partinin genel başkanı olarak Cumhurbaşkanı Yardımcısı olmasının uygun olmayacağını dile getiren Bahçeli, MHP’yi bir yerlere yamalamaya kalkmayın diyerek Gökçek’e sert çıktı.

Elazığ’da yaptığı miting sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bahçeli, halkın idam talebine de bir açıklık getirdi. AK Parti hükümetinin idamı Meclis’e getirmesi halinde MHP olarak destek vereceklerinin altını çizen Bahçeli, bu durumun istismar edilerek siyasi oyunlara alet edilmesinin de yanlış olduğunu ifade etti.

Referandumda hayır çıkma olasılığının çok düşük olduğunu belirten Bahçeli, hayır çıkması halindeki sorulara yanıt vermedi.

MHP’deki ihraçlarla ilgili de bir açıklama yapan Bahçeli ihraçların referandumda hayır oyu verilmesiyle bir alakası olmadığını, farklı ilişkiler nedeniyle ihraçların yaşandığını belirtti.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.