celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Siyaset 3 Nisan 2017 341 Görüntüleme

Kemal Kılıçdaroğlu Kontrollü Darbe Dedi Ortalık Karıştı

Referandum süreciyle ilgili toplantı yapmak için gazetecilerle bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Referandum süreciyle ilgili toplantı yapmak için gazetecilerle bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Referandumdan hayır çıkması durumunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mevcut görevine devam edeceğini ifade eden Kılıçdaroğlu bunu tartışmaya açmayacaklarını ifade etti. Referandum süreci ve FETÖ ile ilgili açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, AK Parti’nin içerisinde 150’ye yakın milletvekilinin FETÖ’cü olduğunu ve bunların bir çoğunun FETÖ’nün haberleşme uygulaması ByLock’u kullandığını iddia etmesi toplantıya damga vurdu. ByLock kullanan kişilerin listesinin Başbakan ve Cumhurbaşkanı’nda olduğunu, fakat işin ucunun kendi partilerine dokunduğu için bu listeyi Cumhuriyet Savcılarıyla paylaşmadıklarını iddia eden Kılıçdaroğlu darbenin siyasi ayağının hala karanlıkta kaldığını ve bunun derhal aydınlatılmasının gerektiğinin altını çizdi.

Sürekli tartışmalara konu olan 15 Temmuz darbe girişiminin siyasi ayağının hükümetin içinde olduğunu iddia eden CHP lideri, FETÖ ile gerçek anlamda mücadele edilmediğini ifade etti.

ByLoc kullanan milletvekillerinin listesinin AK Parti’nin elinde olmasına rağmen bunun açıklanmamasını kontrollü darbe tezini güçlendirdiğini iddia eden Kılıçdaroğlu bu listenin derhal savcılarla ve kamuoyuyla paylaşılması gerektiğini ifade etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.