celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Siyaset 5 Nisan 2017 837 Görüntüleme

Saadet Partisi Eski Lideri: Bu Bir Tuzak

Saadet Partisi eski Genel Başkanı Mustafa Kamalak katıldığı bir televizyon programında referandumun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kurulmuş bir tuzak olduğunu iddia etti.

Saadet Partisi eski Genel Başkanı Mustafa Kamalak katıldığı bir televizyon programında referandumun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a kurulmuş bir tuzak olduğunu iddia etti.

Türkiye adım adım başkanlık sistemine giderken siyasi partilerden isimler de süreçle ilgili değerlendirmelerini televizyon programlarında paylaşmaya devam ediyor. Bunlardan biri de geçtiğimiz aylarda yerini Temel Karamollaoğlu’na devreden Saadet Partisi eski genel başkanı Mustafa Kamalak KRT televizyonunda değerlendirmelerde bulundu. Anayasa paketini sert bir şekilde eleştiren Kamalak, bu anayasanın kabul edilmesi halinde Türkiye’nin bölüneceğini ifade etti. Osmanlı döneminde padişahların bile bu anayasa paketindeki yetkilere sahip olmadığını belirten Kamalak, bu referandumun Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kurulmuş bir tuzak olduğunu ve bunun sorumlusunun da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın danışmanları olduğu açıkladı.

Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Partili isimlerin hayır oyu verecekleri hain ilan etmesine de değinen Kamalak bu durumda 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün hain olduğunu ifade etti.

Türkiye’nin başkanlık sistemine geçmesi ve meclisin pasifize edilerek yetkilerin tek bir kişinin elinde toplanması halinde Türkiye’nin bölüneceğini iddia eden Kamalak, vatandaşların yeni paketi iyice okuyup anlamalarını istedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.