celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Siyaset 2 Şubat 2017 398 Görüntüleme

Sinan Oğan Kanal 3 Hilal Adında TV Kanalı Kurdu

Milliyetçi Hareket Partisi‘nde Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye muhalif isimlerden biri olan Sinan Oğan Kanal 3 Hilal adından televizyon kanalı kurdu.

MHP içindeki muhalif hareketinde başı çeken MHP’nin Iğdır eski milletvekili Sinan Oğan test yayınına başlayan Kanal 3 Hilal adından bir televizyon kanalı kurdu. İlk test yayınını da kendisi yapan Oğan, MHP’nin destek verdiği başkanlık referandumuna hayır hareketi içinde de yer alıyor.

MHP’den ihraç edilip, mahkeme kararıyla tekrar parti üyeliğine geri dönen Oğan, muhalif hareketi başlattığından beri ulusal basında yer alamıyor. Televizyon programlarının ambargo uyguladığı isimlerden biri olan Oğan, kendi kurduğu kanalla ambargoyu delmeyi başardı. İnternet üzerinden canlı yayın yapacak Kanal 3 Hilal için Sinan Oğan Twitter hesabından gönüllü spiker çağrısında bulundu.

2011 genel seçimlerinde MHP Iğdır Milletvekili olarak Meclis’e giren Sinan Oğan son genel seçimlerde aday gösterilmemiş ve bölgesinde MHP’nin büyük oy kaybetmesiyle MHP için ne kadar önemli bir isim olduğu anlaşılmıştır. Devlet Bahçeli’ye muhalif diğer isimlerle beraber genel başkanlık seçimi yapılması için uzun süre çabalamış; fakat mahkeme kararıyla bu çabaları sonuçsuz kalmıştı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.