celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 9 Mart 2017 230 Görüntüleme

FETÖ Elebaşından Örgüt Üyelerine Mesaj

17-25 Aralık operasyonlarının ardından devlet içinde başlayan FETÖ mücadelesi, 15 Temmuz'dan sonra tavan yapmasının ardından FETÖ üyeleri hücrelerine çekildi.

17-25 Aralık operasyonlarının ardından devlet içinde başlayan FETÖ mücadelesi, 15 Temmuz’dan sonra tavan yapmasının ardından FETÖ üyeleri hücrelerine çekildi.

Fethullah Gülen liderliğindeki terör örgütü üyelerinin yıllarca devlet içine yerleşmesi ve kritik noktalarda görev alması, 17-25 Aralık tarihinde milletvekillerine, bakanlara ve bakan çocuklarına yapılan operasyonla son bulmuş, devlet FETÖ’yle derin bir mücadele içine girmişti. Örgüt üyeleri 15 Temmuz’da askeriye içindeki örgüt elemanlarıyla bir girişime kalkışmış, girişim başarısız olunca da tespit edilen bütün örgüt üyeleri tek tek gözaltına alınmaya başlamıştı. Binlerce kişinin kamudan ihraç edilmesi ve tutuklanmasıyla devam eden FETÖ’yle mücadele sürecinde Emniyet Genel Müdürlüğü’nün hazırladığı rapora göre örgüt üyeleri uyuyan hücre pozisyonuna geçti ve üst düzey FETÖ üyeleri ise yurt dışına kaçtı.

Örgütün uyuyan hücre olmasının talimatının bizzat örgüt lideri Fethullah Gülen tarafından verildiği belirtilirken, 15 Temmuz darbe girişiminin başarılı olması durumunda ülkeye diktatörlük getirileceği ve şeriatla yönetileceği ifade edildi.

Yeraltına çekilen örgüt üyelerinin konunun gündemden düşmesi ve biraz unutulma sürecine girilmesi talimatı verildiği, daha sonra örgütün yeniden harekete geçeceği belirtildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Erdal Akbal Kimdir ?

Erdal Akbal Kimdir ?