celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 4 Şubat 2017 379 Görüntüleme

Survivor 2017’de Taklitçi Erdi Rezil Oldu

Survivor 2017'nin Gönüllüler takımınında yer alan Göz6 adlı yarışma programının birincisi Erdi eski yarışmacılardan Semih'i taklit edeyim derken rezil oldu.

Survivor 2017‘nin Gönüllüler takımınında yer alan Göz6 adlı yarışma programının birincisi Erdi eski yarışmacılardan Semih’i taklit edeyim derken rezil oldu.

TV8’de yayınlanan Göz6 adlı yarışma programında birinci olarak Survivor 2017 kadrosunda gönüllüler adasında yarışmaya hak kazanan Kasımpaşalı Erdi, tavırları ve sözleri ile bir çok izleyici tarafından sevilmezken bir o kadar da seveni var. Hareketleriyle Survivor’ın eski yarışmacılarından Semih’e benzetilen Erdi, Semih’in Survivor Adası’nda yaptığı bir davranışı taklit etmek isterken rezil oldu.

Geçtiğimiz sene 7 takım arkadaşını tek kelimeyle tarif ederek büyük sükse yaratan Semih’i taklit etmek için arkadaşlarını tek kelimeyle tarif etmeye kalkan Erdi, üçüncü isimde takılınca rezil oldu. Gökhan ve Elif ismini sıralayıp sinsi ve kibir sıfatlarını kullandıktan sonra diğer isimlere bir sıfat bulamayan Erdi, Semih’i taklit edeyim derken tüm Türkiye’ye rezil oldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.