celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Siyaset 8 Şubat 2017 266 Görüntüleme

Türk Milliyetçileri Hayır Diyor Platformu Kuruldu

Milliyetçi Hareket Partisi'nden istifa ederek Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye karşı muhalif hareketin öncüleri olan siyasi isimler bu sefer de başkanlık sistemine karşı bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi‘nden istifa ederek Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye karşı muhalif hareketin öncüleri olan siyasi isimler bu sefer de başkanlık sistemine karşı bir araya geldi.

Devlet Bahçeli’nin partiyi iyi yönetemediğini düşünerek muhalif hareket başlatan ve genel başkanlığa adaylıklarını açıklayan Sinan Oğan ve Ümit Özdağ; MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, MHP Isparta Milletvekili Nuri Okutan ve Nevzat Bor ile ile birlikte “Türk Milliyetçileri Hayır Diyor” platformu kurarak Başkanlık sistemine karşı olduklarını belirttiler.

Referandum çalışmaları kapsamında Devlet Bahçeli Milliyetçi Hareket Partisi adına Evet oyu için partililerden oy toplamaya çalışırken, muhalif ülkücüler ise hayır oyu için MHP tabanına ziyaretlerde bulunacaklar. Platformun 18 Şubat tarihinde ortak bir metin yayınlayacaklarını ve sağ çizgide olan siyasi partilere ziyaretler düzenleyerek ortak hareket etmeyi teklif edecekleri belirtildi.

Geçtiğimiz hafta kurulan platformda MHP Genel başkanlığına aday olan Meral Akşener, Koray Aydın, Sinan Oğan ve Ümit Özdağ aktif rol oynadılar. Büyük bir oy tabanı olan bu muhalif isimlerin başlatacağı çalışmaların referandum sürecine nasıl etki edeceği merakla bekleniyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.