celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Siyaset 13 Şubat 2017 320 Görüntüleme

MHP O İsimleri Disiplin Kuruluna Sevk Etti

Milliyetçi Hareket Partisi'nde muhalif hareketin öncüleri olduğu için partiden ihraç edilen Meral Akşener ve Ümit Özdağ'ın ardından şimdi de diğer muhalif isimler için ihraç işlemlerine başlandı.

Milliyetçi Hareket Partisi‘nde muhalif hareketin öncüleri olduğu için partiden ihraç edilen Meral Akşener ve Ümit Özdağ’ın ardından şimdi de diğer muhalif isimler için ihraç işlemlerine başlandı.

Referandumda evet oyu vereceklerini açıklayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye bayrak açan Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Isparta Milletvekili Nuri Okutan’ın partiden ihraç edilmeleri için disiplin kuruluna sevk edildikleri öğrenildi. “Türk Milliyetçileri Hayır Diyor” platformuna da katılan bu isimler diğer muhalif isimler Meral Akşener, Sinan Oğan, Ümit Özdağ gibi isimlerle beraber hareket ediyor.

Başkanlık sisteminin gelmesi halinde Türkiye’nin hızla bölünmeye gideceğini belirten MHP’li muhalifler parti tabanına hayır oyu kullanmaları için çağrıda bulunuyorlar. Bu hafta içerisinde toplantılara ve sempozyumlara başlayacak olan ekip Milliyetçi Hareket Partisi tabanına ve diğer sağ kökenli parti tabanlarına seslenecek. Hayır oyu kullanacaklarını açıklayan diğer sağ partilerle de görüşmeler yapacaklarını açıklayan platform üyelerinin Saadet Partisi, Büyük Birlik Partisi gibi partilerle ortak hareket etmesi bekleniyor.

Muhalif isimlerin öncülerinden Sinan Oğan da merkez medyanın kendilerine yer vermediğini belirterek Kanal 3 Hilal adında televizyon kanalı kurmuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.