celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 12 Eylül 2018 119 Görüntüleme

Altındağ Belediyespor Evinde Kütahyaspor’u Ağırlıyor

Altındağ Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası 2’nci tur karşılaşmasında Kütahyaspor ile karşılaşacak. Keçiören Aktepe Stadı’nda oynanacak müsabaka bugün saat 15.00’da başlayacak. Taraftarının da desteğiyle adını bir üst tura yazdırmak isteyen Altındağ temsilcisinde tek hedef galibiyet…

Altındağ Belediyespor Kulüp Başkanı Muhittin Karık, maç öncesi açıklamalarda bulundu. Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Kütahyaspor’un ciddi bir ekip olduğunu belirten Karık, hem ligde hem kupada kolay takım olmadığına dikkat çekti. Karık, her maçı ciddiye aldıklarını ve bu karşılaşmada da Altındağ’a yakışır bir mücadele sergilemeleri gerektiğini söyledi. Ziraat Türkiye Kupası 2’nci tur maçlarının tek maçlı eliminasyon sistemine göre oynanacağını hatırlatan Karık, galibiyetten başka hiçbir şey düşünmediklerini vurguladı. Karık, hafta sonu ligde oynayacakları Adıyaman1954 Spor maçı öncesi moral depolamak istediklerini dile getirerek, mavi beyazlı takıma gönül veren tüm Altındağlı vatandaşları maça davet etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.