celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 26 Ocak 2017 465 Görüntüleme

Caner Erkin Eski Eşi Hakkında Sert Konuştu

Çalkantılı bir evliliğin ardından çocuğun velayetini anlaşmalı olarak Asena Atalay'a bırakarak ayrılan Caner Erkin'in yeniden evlenmesinin ardından Asena Atalay Erkin'e dava açtı.

Çalkantılı bir evliliğin ardından çocuğun velayetini anlaşmalı olarak Asena Atalay’a bırakarak ayrılan Caner Erkin’in yeniden evlenmesinin ardından Asena Atalay Erkin’e dava açtı.

Evlilikleri sürecinde eşi Caner Erkin’i aldattığı iddiasıyla magazin gündemini uzun süre meşgul eden ve şarkıcı Berkay’la görüntüleri ortaya çıkan Atalay’la ilgili Erkin o dönem bir açıklamada bulunmamış ve eşine lüks bir villa alarak mutluluk pozları vermişti. Söylentilere aldırış etmeden evliliklerini sürdüren ikili bir süre sonra anlaşmalı olarak boşanmaya karar vermiş ve çocukları Çınar’ın velayetini de anne Atalay almıştı.

Boşandıktan kısa süre sonra manken Şükran Ovalı ile aşk yaşamaya başlayan Caner Erkin geçtiğimiz günlerde Ovalı’yla görkemli bir düğünle evlenmişti. Erkin’in mutluluk pozları verdiği şu günlerde Atalay’ın açtığı şok davayla sarsıldı. Caner Erkin’e oğlu Çınar’ın masrafları için 451 Bin liralık icra takibi başlatan Atalay süreçle ilgili açıklama yapmazken yeni evlenen Caner Erkin Instagram hesabından zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Uzun bir açıklama yapan Erkin oğlunun tüm masraflarını zaten ödediğini ve eski eşi için de akıl sağlığından yoksun ve kendi menfaatleri için çabaladığını öne sürdü. Annelik bilincinden de uzak olduğunu dile getiren Erkin, evlilikleri sürecinde başka erkeklerle ilişkisi olduğunu iddia etti.

Atalay’ın Erkin’e vereceği cevap da merakla bekleniyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.