celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 24 Ekim 2018 101 Görüntüleme

Altındağ Belediyespor’da Deplasmandan Galibiyetle Döndü

Altındağ Belediyespor, TFF 3. Lig’in 9. Haftası’nda Alibeyköy deplasmanından galibiyetle ayrıldı. Son haftalardaki yükselişini bu müsabakaya da taşıyan mavi beyazlılar, maçı 1 – 3 kazandı. Altındağ temsilcisine galibiyet getiren golleri Bülent Kalecikli, Burhanettin Çakırefe ve Berkay Çakır kaydetti. Bu sonuçla son 3 haftada 3. galibiyetini alan mavi beyazlı takım, 8. sıraya yükseldi.

Son haftalardaki yükselişini bu maça da taşımak isteyen mavi beyazı oyuncular, ilk dakikalardan itibaren kontrolü ele aldı. Dakikalar 31’i gösterdiğinde Altındağ temsilcisi, Bülent Kalecikli ile kendi sağ tarafından korner kullandı. Bülent, ön direğe sert ve etkili kesti. Kaleci topu elinden kaçırdı ve Altındağ Belediyespor 0 a€” 1 öne geçti. Futbolseverler ilk yarının bu skorla tamamlanacağını düşünürken sahneye son haftaların formada isimi Burhanettin Çakırefe çıktı. Rakip ceza yayının birkaç metre gerisinden kazanılan frikikte topun başına geçen Burhanettin jeneriklik bir gol attı. İlk yarı bu skorla tamamlandı (0 – 2).

Mavi beyazlı takım, 75. dakikada yine bir yan top kazandı. Rakip ceza sahası içerisinde iyi yükselen ve iyi bir kafa vuruşu yapan Berkay Çakır, skor tabelasını 0 – 3 olarak değiştirdi. Alibeyköyspor’a maçın sonlarına doğru bulduğu gol yetmedi ve Altındağ Belediyespor sahadan 1 – 3 galip ayrıldı.

Maç sonrası konuşan Kulüp Başkanı Muhittin Karık, maça iyi hazırlandıklarını söyledi. Deplasmana 3 puan için gittiklerini vurgulayan Karık, mavi beyazlı oyuncuları verdikleri mücadeleden dolayı tebrik etti. Son 3 haftadır ligi galibiyetle tamamladıklarını hatırlatan Muhittin Karık, bu yükselişin devam etmesi için daha da çok çalışacaklarını aktardı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.