celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 5 Kasım 2018 87 Görüntüleme

Ankaragücü Doludizgin Devam Ediyor

Spor Toto Süper Lig’in 11. hafta mücadelesinde Ankaragücü, sahasında karşı karşıya geldiği Kayserispor’u 3-1 mağlup etti. Başkent ekibi bu sonuçla ligdeki galibiyet serisini 3 maça çıkardı.

Ankaragücü Spor Toto Süper Lig’in 11. hafta maçında Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Yenikent Osmanlı Stadı’nda oynanan maçı Ankaragücü 3-1 kazandı. Başkent ekibine galibiyeti getiren golleri 15. dakikada El Kabir, 28. dakikada Faty ve 63. dakikada Kubilay kaydetti. Karşılaşmaya etkili başlayan taraf Ankaragücü oldu. 15. dakikada Bifouma’nın soldan yaptığı ortaya estetik bir vuruş yapan El Kabir Ankaragücü’nü 1-0 öne geçirdi. 28. dakikada kullanılan köşe vuruşunda Faty kafayla topu ağlara göndererek farkı 2’ye çıkardı. 41. dakikada Ankaragücü yine Faty ile gole yaklaştı. Faty’nin ceza sahası dışından sert vuruşunda top kalecinin de müdahalesiyle direkten oyun alanına geri döndü. İlk yarı Ankaragücü’nün 2-0’lık üstünlüğüyle sona erdi. İkinci 45 dakikada Kayserispor ataklarını sıklaştırdı. 56. dakikada konuk ekip penaltı kazandı. Faty’nin topa elle müdahalesi sonrası hakem penaltı noktasını gösterdi. 57. dakikada topun başına geçen Chery fileleri havalandırarak farkı 1’e indirdi. Ankaragücü bu gole 6 dakika sonra cevap verdi. 63. dakikada Bifouma’nın ortasında topa iyi yükselen Kubilay kafa ile topu ağlara göndererek Ankaragücü’nü 3-1 öne geçirdi. 75. dakikada Kayserispor 10 kişi kaldı. Kana-Bıyık Kenan’a yaptığı faul sonrası 2. sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Karşılaşmada başka pozisyon olmadı ve Ankaragücü Kayserispor’u 3-1 mağlup ederek puanını 19’a yükseltti.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.