celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Siyaset 20 Ocak 2016 633 Görüntüleme

MHP Lideri Devlet Bahçeli Taburcu Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz günlerde kalp rahatsızlığı nedeniyle yattığı hastaneden bugün taburcu oldu.

Son olarak 2004 yılında Ankara Atatürk Hastanesi’nde kalp ameliyatı olan Devlet Bahçeli, 15 Ocak Cuma günü gizlice yatırıldığı Kocaeli’ndeki özel bir hastanede anjiyo oldu. Anjiyo haberinin medyaya yansımasından sonra açıklamalarda bulundan genel başkan yardımcıları önemli birşey olmadığını birkaç gün gözlem altında tutulacağını belirtmişlerdi.

Bugün hastaneden takım elbise giyerek taburcu olan Bahçeli’yi hastane çıkışında kalabalık bir grup karşıladı. Hastane çıkışı aracına kadar yürüyerek giden Bahçeli’ye partililer yoğun ilgi gösterdi. Sağlık durumunun iyi olduğu gözlenen Bahçeli basın mensuplarına gülümseyerek aracına bindi ve kalabalık ekibiyle hastaneden ayrıldı.

1 Kasım genel seçimlerinde partinin baraj sınırında kalması nedeniyle parti içindeki muhalif kesim tarafından istifaya davet edilen; fakat istifa etmeyeceğini söyleyerek görevine devam eden Bahçeli, seçim sonuçlarının ardından yoğun bir parti içi muhalif baskı altındaydı. Olağanüstü kongre için de gerekli imza sayısının toplanması, yapılacak kongrede Bahçeli’nin durumunun oldukça zor olduğunu gösteriyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.