celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 5 Şubat 2016 415 Görüntüleme

Bu Teröristler Türkiye’de Eylem Hazırlığında

Türkiye’de son aylarda artan PKK ve IŞİD terör örgütünün eylemlerinin ardından bu sefer DHKP-C terör örgütü üyelerinin eylem hazırlığı içerisinde olduğu bilgisi emniyet birimlerine geçildi.

Geçtiğimiz günlerden Yunanistan’dan Türkiye’ye giriş yaptığı düşünülen ve Aydın’ın Söke ilçesinde yakalanan iki DHKP-C’li terörist İsmail Akkol ve Fadik Adiyaman’ın sorgusunda elde edilen bilgilere göre 2 DHKP-C’li terörist daha Türkiye’ye giriş yaptı ve önemli devlet kurumlarına ülkeyi sarsacak saldırı planları yapıyorlar.

Sahte kimliklerle Türkiye’ye giriş yaptıkları belirlenen iki terörist Şerif Ertunç ve Bülent Karpat’ın Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, Adalet Bakanlığı, İstanbul ve Ankara Emniyet müdürlükleri gibi devletin önemli noktalarına eylem hazırlığı içerisinde oldukları belirlendi. Ülkeye giriş yaparken yanlarında çok sayıda mühimmat, roketatar, uzun namlulu silahlar ve patlayıcılar olduğu belirtilen teröristlerin devletin güvenliğini sarsmak, huzur ve düzeni bozmak için eylem hazırlığı içerisinde olduğu istihbarat birimlerine bilgi notu olarak geçildi.

Teröristlerin fotoğraflarını da yayınlayan emniyet, bu kişileri görmeleri halinde acil olarak emniyet birimlerine haber verilmesini istedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.