celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Siyaset 19 Şubat 2016 828 Görüntüleme

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Doğumgünü İçin 2023 Öğrenci Yürüyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın doğum günü kutlaması için 26 Şubat’ta 2023 öğrencinin Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne yürüyecek olması gündeme bomba gibi düştü.

Oda TV’nin haberine göre Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 26 Şubat’taki doğum günü kutlamasına engelli öğrencilerin de bulunduğu 2023 öğrenci Beştepe’ye yürüyecek. Beyazay Derneği ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organizasyonuyla yapılacak etkinlik hakkında ilköğretim okullarına da resmi yazı gittiği ve etkinliğe katılacak öğrenci ve öğretmenlerin izinli sayılacağı duyuruldu.

Ankara’da patlayan bomba sonucu 28 vatandaşımızın şehit olması nedeniyle Beyazay Derneği Başkanı Lokman Ayva etkinliğin ertelendiği mesajını yayınladı. Milli Eğitim Bakanlığı resmi etkinlik yazısında Türkiye Beyazay Derneği ortaklığında 2023 Engelli-Engelsiz öğrencinin Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne kadar kortej yürüyüşü yapacağını; fakat bunun Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doğum günüyle bir alakası olmadığını söyledi. Fakat Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürü Tugay Gözüm imzasıyla okullara gönderilen yazıda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doğum günü kutlaması yazması dikkatlerden kaçmadı. Gözüm Oda TV’ye yaptığı açıklamada 500 metrelik bir yürüyüş düzenleneceğini ve yürüyüşün ardından hem Bakanlar hem de Cumhurbaşkanı ile sohbet edeceklerini belirtti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.