celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Siyaset 20 Şubat 2016 953 Görüntüleme

Yusuf Kaplan AK Parti’ye İsyan Etti

TRT ekranlarında yayınlanan Neden programında canlı yayına çıkarak gündemi değerlendiren Yeni Şafak Yazarı Yusuf Kaplan bir anda çileden çıkarak daha önce defalarca savunduğu AK Parti’ye ve danışmanlara çaktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu’nun iç ve dış politikada izledikleri siyaseti eleştiren Kaplan, sunucunun araya girme çalışmalarına da engel olarak sözlerini tamamladı. Jölelilerle memleketi batırdılar diyerek Cumhurbaşkanı’nın baş danışmanlarından Yiğit Bulut’a da göndermelerde bulunan Kaplan hükümet politikalarına ver yansın etti.

Açıklamalarında geri adım atmayan Kaplan, organize bir şekilde sosyal medya üzerinden kendisine saldıran trollere de meydan okudu. Dünyadan bir beklentisi olmadığını ve tek derdinin hakikat olduğunu söyleyen Kaplan kimseden korkmadığını da sözlerine ekledi.

Suriye ve Irak politikalarında yanlış bir yol izlendiğini belirten Kaplan komşularımızla “Sıfır Sorun” politikasının da gerçeği yansıtmadığını ve bölge şartlarıyla uyuşmadığını söyledi.

Memleketi batırdılar diyerek ülkenin dış politikasını ve Ortadoğu politikasını eleştiren Kaplan program sunucusunun araya girme çabalarına fırsat vermedi ve sözlerini tamamladı. Avrupa Birliği ile ilişkilerin dondurulmasını da sert bir dille eleştiren Kaplan iktidarda olsa da ülkeyi AKP’nin yönetmediğini iddia etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.