celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 1 Mayıs 2021 57 Görüntüleme

Memur maaşları ne zaman ödenecek? Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih verdi

Memur maaşı ödemeleri ile ilgili son dakika gelişmeleri anbean takip ediliyor.

Memurlar, Ramazan Bayramı’na kısa süre kala memur maaşlarının yatacağı tarih hakkında bilgi almak için araştırmalar gerçekleştiriyor. Maaşların bayram öncesi yatıp yapmayacağı merak ediliyor.

Milyonları ilgilendiren müjdeleri peş peşe açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, memur maşları ne zaman ödenecek? sorusuna da yanıt verdi.

Peki, Memur maaşları ne zaman ödenecek? İşte, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklaması…

MEMUR MAAŞLARI NE ZAMAN ÖDENECEK?

MKEK Barutsan Roket ve Patlayıcı Fabrikası’nda Enerjitik Malzemeler Üretim Tesisi Açılış Etkinliği töreninde açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milyonları ilgilendiren müjdeleri peş peşe sıraladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, milyonlarca memurun merakla beklediği ‘Memur maaşları ne zaman yatacak?’ sorusuna da yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ”Memur maaşlarını 10 Mayıs itibarıyla hesaplara yatıyoruz.” dedi. Ayrıca, emeklilere verilen bayram ikramiyesi tutarının 1000 liradan 1100 liraya çıktığını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasına göre, memur maaşları 10 Mayıs tarihinde ödenecek.

2021 MEMUR MAAŞI NE KADAR?

Yeni yılda yapılan zamların ardından memur maaşları de belirlenmişti. Aile yardımı ödeneği dahil en düşük memur maaşı 4 bin 500 lira, en düşük memur emekli aylığı 3 bin 20 lira oldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

İstanbul Boğazı donar mı?

İstanbul Boğazı donar mı?