celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 27 Mayıs 2021 123 Görüntüleme

Hangi Sitelerde Yabancı Dizi İzlenebilir ?

Ücretsiz bir şekilde yabancı dizi izlemek için kaliteli ve güvenilir bir site bulmanız gerekmektedir. Bunun için sitelerle ilgili yapılan yorumları okuyup dikkate alabilirsiniz. Yabancı dizi izleme sitelerinde genelde dizi ve filmler parça parça ya da tek parça olarak yükleniyor. Linklerde sıkıntı olması halinde izleyicilerin full yabancı dizi izle keyfi bölünmesin diye alternatif platformlardan da dizi ve filmin tamamı yükleniyor. Bu sitelerden biri olan https://diziizle.blog/yabanci-dizi-izle-full-hd üzerinden yabancı dizileri rahatlıkla izleyebilirsiniz.

İnternette bulabileceğiniz dizi ve film sitelerinin yanı sıra bir de dijital olarak yayın yapan platformlar bulunmakta. Bunlardan en bilineni Netflix ve Blu TV olsa da bunlara alternatif bir çok mecra daha bulunmaktadır.

Amazon e-ticaret sektörüne girmesiyle beraber Prime servisini de aktif etti. Amazon Prime Video platformunda da her ne kadar Netflix ve Blu TV kadar olmasa da çok sayıda yabancı diziye ulaşmak mümkün. Aynı anda 3 farklı cihazdan erişim imkanı da sunan Amazon Prime Video, ücretlidir.

Netflix, Blu TV, Amazon Prime Video’nun yanı sıra yabancı dizileri televizyondan izlemek isteyenler için Türk Telekom’un bir hizmeti olan Tivibu da önemli alternatifler arasında yer alıyor. Tivibu’da yer alan dizi ve sinema kanallarında birbirinden kaliteli ve ilgi çekici yabancı diziler, yepyeni bölümleriyle televizyon ekranlarında sizlerle buluşuyor. Televizyonda, telefondan veya bilgisayardan da izlenebilen Tivibu ücretlidir ve ücretini telefon ya da internet faturanıza yansıtarak kullanabilirsiniz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Hamile Pilatesi Ankara

Hamile Pilatesi Ankara