celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 13 Haziran 2021 41 Görüntüleme

Fornax Software İle Endüstriyel Fırın

Fornax Software firması endüstriyel kuruluşlar için hizmetler vermektedir. Bu hizmetlerin başında şu ürünler gelmektedir;

Endüstriyel Fırın

Endüstriyel fırın, profesyonel mutfakların hemen hepsinin ihtiyacı duyduğu ürünlerden biridir. Endüstriyel mutfaklar için özel olarak tasarlanan imal edilen bu fırınlar, yüksek kapasiteli yemek pişirme ihtiyaçlarını karşılar. Fornax Software firması, bu ürünlerin imalatlarını gerçekleştirilen, işinde uzman bir endüstriyel mutfak firmasıdır.

Endüstriyel fırın, ev tipi fırınlara göre daha yüksek ısıda pişirme yapabilen mutfak ürünüdür. Bu tip fırınlar, daha önceden de bahsettiğimiz gibi özel tasarımlara sahip fırınlardır. Hemen her türlü gıda ürünlerini pişirilebileceği kombi modelleri ile birlikte tek tarz ürün pişirmeye yarayan endüstriyel fırın modelleri de üretilmektedir. Bununla birlikte pastaneler için özel olarak tasarlanan fırınlar, hamur işlemlerini kurutmadan ve istenilen yumuşaklıkta pişirebilir.

Bu fırınlar her türlü hamur işlerini pişirmek için gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Ancak bu kullanışlı ürünler zaman zaman arıza sorunları yaşatabilir. Bu gibi durumlarda güvenilir ve hızlı bir hizmet almak isterseniz Fornax Software firması ile iletişime geçebilirsiniz.

Isıl İşlem Fırını

1000 litre ve üzeri boyutlara kadar ulaşan ısıl işlem fırını, Fornax Software firması kullanıcılarına temperleme, tavlama, işleme, sertleştirme, ön ısıtma, yaşlandırma ve kurutma gibi prosedürler için sağladığı ürünlerdir. Fornax Software ayrıca ihtiyaçlarınıza ve isteklerinize göre özel tasarım ısıl işlem fırınları üretebilmektedir.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.