celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 28 Temmuz 2021 76 Görüntüleme

Kelebek Depolama Hizmetleri

Kelebek depolama hizmetleri 1999 yılından bu yana müşterilerinin envanterlerini en güvenilir koşullarda muhafaza etmeyi kendisine ilke edinmiş bir depolama şirketidir.

Kuruluş yılından bu yana birçok depolama hizmeti alanında sektörün ötesinde bir hizmet kalitesini müşterilerine sunan Kelebek Markası Günümüzde 2000 m² alanda müşterilerine aktif ve rezerve depolama faaliyetlerini sigortalı olarak sunmaktadır. Dilerseniz Kelebek Depolama’nın kişiye özel envanter ve limit kontrolleri olanaklarından rahatlıkla faydalanabilirsiniz. Ürünlerinizi/Eşyalarınızı Dilediğiniz vakitte Depolama tesislerinden farklı bir adrese aktarabilirsiniz, veya depo limitinizi arttırıp depo alanındaki envanterinizi arttırabilirsiniz.

Ürünleriniz/Eşyalarınız hakkında bilgi almak için günün her saati bizimle kolaylıkla iletişime geçebilirsiniz. İletişim servisinde bulunan çalışanlarımız envanteriniz hakkında tüm bilgileri güncel olarak sizinle paylaşacaktır. Kaliteli ve Güvenilir Depolama faaliyetleri uluslararası nakliyat hizmetleri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.