celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 29 Temmuz 2021 76 Görüntüleme

Son Dakika! Sosyal medyada göçmenlerle ilgili dolaşan görüntülerle ilgili güvenlik kaynaklarından açıklama: Birçoğu bizim sınırlarımıza ait değil

Son günlerde sosyal medyada dolaşan sınırı geçen göçmenlerle ilgili görüntüler gündemi oldukça meşgul etti. Konuyla ilgili açıklama yapan güvenlik kaynakları, “Görüntülerin birçoğu bizim sınırlarımıza ait değil” sözlerine yer verdi.

TOPLAM 435 YABANCI UYRUKLU KAÇAK GÖÇMEN GÖZALTINDA

Bu sırada yurda yasa dışı yollarla girdikleri belirlenen kaçak göçmenlere ile ilgili çalışmalarını genişleten İstanbul Emniyeti, dün yeni bir çalışma daha gerçekleştirdi. Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, dün bu kapsamda Beylikdüzü, Fatih, Küçükçekmece, Büyükçekmece, Zeytinburnu, Güngören, Maltepe ve Esenyurt’ta yapılan kontrol ve denetimlerde, yurda kaçak girdikleri belirlenen ve oturma izni bulunmayan 145’i Suriye ve 135’i Afganistan uyruklu olmak üzere 24 farklı ülkeden toplam 435 yabancı uyruklu şahsı yakalayarak gözaltına aldı.

SINIR DIŞI EDİLECEKLER

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.