celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 7 Kasım 2021 121 Görüntüleme

Başarılarıyla Adından Söz Ettiren Aile Danışmanı: Bennu Erez

Günümüzde pandeminin etkisiyle özellikle eve kapanma ve evden çalışma döneminde çatırdayan ilişkilerine çözüm arayan çiftlerin ilişki koçu aramalarında karşılarına çıkan ilk isimlerden biri olan ve başarılı koçluk kariyeri ile adından söz ettirmeyi başaran Bennu Erez ilişki koçluğunun yanı sıra aile danışmanlığı alanında da kendisini ispatlamış bir danışman.

2015 yılından bu yana ilişki koçluğu, aile danışmanlığı ve mentorluk yapan başarılı danışman Bennu Erez, America University onaylı uzman psikoloji NLP uzmanlığı eğitimi de alarak alanında kendisini geliştirmeye devam etmiştir. Aynı zamanda hem yurt içi hem de yurt dışı konferans ve seminerlere katılarak alanındaki son gelişmeleri dünya çapında takip etmeye gayret gösteren Erez, bu seminer ve konferanslar sayesinde mesleki anlamda kendisini geliştirmiş ve büyük kazanımlar elde etmiştir.

İlişki koçluğu eğitimini İstanbul Üniversitesi’nde tamamlayan Erez, 2018 yılında da Uluslararası Koçluk Derneği’nden ACC (Akredite Sertifikalı Koç) mentorluk eğitimini tamamlayıp mentor unvanını almaya hak kazanmıştır. 2020 yılında ise CTAA uygulayıcı sertifikasını da alan Bennu Erez insan psikolojisi ve insan ilişkileri alanında profesyonel çalışmalarını sürdürmeye devam etmiştir.

Çok sayıda haber sitesinin röportaj yaptığı ve hakkında okuyucularına bilgi ulaştırdığı Erez’e LinkedIn hesabından ulaşabilir, hem daha anlamlı bir yaşam için hem de sağlıklı ilişkiler için danışmanlığına başvurabilirsiniz.

https://tr.linkedin.com/in/bennuerez

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.