celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 15 Temmuz 2022 9 Görüntüleme

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinin düğün tarihi belli oldu!Çiftin düğün masrafları şoke etti

Evlilik hazırlığı yapan Demet Özdemir yaklaşık 2 yıldır birlikte olan Oğuzhan Koç ile nişanlandı. Nişandan ve kız isteme töreninden paylaştıkları karelerle çok konuşulan çiftin düğün tarihleri de belli oldu. Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çiftinin 4 milyon TL’yi gözden çıkardığı iddia edildi.

Geçtiğimiz günlerde Oğuzhan Koç’tan aldığı evlilik teklifiyle günlerce konuşulan Demet Özdemir’in kız isteme töreni yapıldı. Oğuzhan Koç ile mutlu bir beraberliği olan Demet Özdemir evlilik yolunda ilk adımları attı. geçtiğimiz günlerde nişan ve istemeyi yapan ünlü çifttin merak la beklenen düğün tarihi belli oldu. 

DÜĞÜN TARİHİ BELLİ OLDU!

Oğuzhan Koç, daha önce düğün hakkında “İkimizin de takvimi çok yoğun, net tarih belirleyemedik” açıklamasını yapmıştı. Ünlü çiftin, düğün tarihine karar verdikleri ortaya çıktı. Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir, 28 Ağustos’ta Sarıyer’de sınırlı sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşecek nikâh töreninde dünyaevine girecek.

DÜĞÜN MASRAFLARI DUDAK UÇUKLATTI!

Çift, bu düğün için 4 milyon lira masraf yapacak. Bu arada düğüne 600 davetlinin katılması bekleniyor. Ayrıca, düğünün 2 gün süreceği, çiftin bir günü sadece arkadaşları için ayıracağı da konuşuluyor.

İSTEME DE GERÇEKLEŞTİ

Yaz sonunda evlenmeyi planlayan Oğuzhan Koç Demet Özdemir’i ailesinden istedi. 

Demet özdemir tuzlu kahve yaptı

TUZLU KAHVE İÇTİ

Demet Özdemir’in hazırladığı tuzlu kahveyi alan Oğuzhan Koç, istemeye katılan İbrahim Büyükak’ın “Panzehri de geliyor bekle” deyince, kahkahayı bastı.

oğuzhan koç tuzlu kahveyle imtihanı

Ailelerin ve yakın arkadaşların katıldığı törende nişan yüzükleri takıldı.

demet özdemir ve oğuzhan koç nişanlandı

Nişana katılan Eser Yenenler ve Berfu Yenenler çifti de, Özdemir ve Koç ile çekilen fotoğrafı “Çok mutlu olun” notuyla paylaştı.

demet özdemir ve oğuzhan koç nişan

Ünlü çiftin kız isteme ve nişan karelerine sosyal medya kullanıcıları tarafından yorum ve beğeni yağdı.

EVLİLİK HAZIRLIKLARI BAŞLADI!

demet akalından evlilik açıklaması

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç ile dünyaevine girmeye hazırlanan Özdemir, düğün hazırlıklarına başladığını açıkladı. Özdemir: “Oğuzhan’ın ailesi beni istemeye gelecek. O yüzden ailemle alışverişe çıktık. Şu an düğün için net bir tarih yok. İkimiz de yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Ben de bugün setten çıkıp hızlıca bir şeyler aldım.”

BEBEK’TE GÖRÜNTÜLENDİ

Özdemir, “Arkadaşlar malum setler çok yoğun. Bugün izinliydim ve işlerimi hallediyorum. Malum set çalışmaları, düğün hazırlıkları derken… Çok yorucu ve yoğun bir dönemdeyiz.” dedi.

demet özdemir gelinlik açıklaması

Oğuzhan Koç ile evlilik hazırlıkları yapan Özdemir, “İkimiz de birbirimize çok şanslı geldik. İkimiz de çok mutluyuz. Ben kendimi çok şanslı hissediyorum. Gelinlik provasını tabii ki yapacağım ancak onun için yarım gün ayıramam. İstediğim gibi olması için tüm günümü provada geçirmeliyim.

“HİÇ GELİNLİK HAYALİ KURMAMIŞTIM”

Ben 15 yaşından bu yana çalışıyorum. Hiç düğün dernek, gelinlik falan hayal etmediğimi fark ettim. O yüzden kesin bir şey söyleyemiyorum.” şeklinde konuştu.

demet özdemir

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ebru Şahin ve Cedi Osman evlendi! Ünlü çiftin nikahını Acun Ilıcalı kıydı!

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.