celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 15 Temmuz 2022 16 Görüntüleme

Dünyanın en çok takipçisi olan diziler arasında 4 Türk yapımı yerini aldı!

Dünyanın bir çok bölgesinden televizyon ve dijital platformlarda yayınlanan eğlence içeriklerinin sosyal medya etkisini ölçen The Wıt’in haziran ayı listesi açıklandı. Açıklanan listede bulunan 4 Türk yapımı ise sosyal medyada gurur kaynağı oldu.

Instagram üzerinden dizilerin platformlarının açılıp, dizileri takip eden sosyal medya kullanıcıları açısından inceleme başlatan The Wıt, dünyada en çok takipçisi olan dizi sayfalarının listesini açıkladı.

DÜNYA SIRALAMASINDA İLK 4’E GİREN TÜRK YAPIMLARI

Haziran ayı verilerini açıklan The Wıt, Top 10 listesine giren Türk yapımı dizilerin isimleriyle de dikkat çekti. Hazırlanan listeye göre dört Türk dizisi listede yerini alırken;  “Seversin” dizisi 218 bin takipçi ile üçüncü sırada yer alırken, beşinci sırada “Gizli Saklı” 94 bin takipçiyle listede konumuna ulaştı. Ardından yedinci sırada ise “Senden Daha Güzel” dizisi 88 bin takipçiyle listede yerini alırken, 51 bin takipçi ile dokuzuncu sırada “Tozluyaka” adını yerleştirmeyi başardı.

seversin dizi

SEVERSİN DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Genç bir aktör olan Tolga, şöhretinin zirvesinde ama tatminsizdir de, Asya ise üniversite hayali kuran AVM’de çalışan bir tezgahtar kızdır. Hayata siyah beyaz kadar farklı pencerelerden bakan bu iki insanın hayatı tesadüfler sonucu çarpışır, iki dünya birbirine karışarak olaylar meydana gelir.

gizli saklı dizi

GİZLİ SAKLI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Naz karakteri Polis Akademisi’ni birincilikle bitirmesini kutlamak için annesi ve dayısı, mahallenin de olduğu bir yemek organize eder, bu yemek sırasında karşı kaldırımda yaşanan şüpheli bir olay Naz’ın dikkatinden kaçmaz ve peşine düşer. Şüpheliyi yakalar. Yakaladığı kişi organize işler şubesinin sivil operasyon sorumlusu çıkar. Bu şanssız karşılaşma ardından, kader onları silah kaçakçısı olan Tarık Koşuoğlu’nun yakalamasını hedefleyen gizli bir göreve sürükler. Görevde yeni bir çifti oynayacak olan Naz ve yakaladığı komiser Pamir, artık silah kaçakçısının komşuları olarak yeni hayatlarına başlar.

senden daha güzel dizi

SENDEN DAHA GÜZEL DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Dizide Antepli kadın doktor ile İstanbul’daki ünlü bir estetik doktorunun yaşamı anlatılacak. Antepli doktorun hor görülmesi ve İstanbul’daki yaşama ayak uydurma adaptasyonunda aşık olması ve olayların başına gelmesi çok olası bir durumdur. Olaylar silsilesinden gerçekleşen dizide göndermelerin ve toplumsal sorunların işlenmesiyle tadı gayet yerinde olmuş.

tozluyaka dizi

TOZLUYAKA DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

“Tozluyaka”da; öğrencilerin aralarındaki sınıf farkına rağmen geliştirdikleri dostlukları ve umutlarını kaybetmeme hikayelerini konu alıyor. Öğrencilerin birbirine yaktığı hinlikler, sevgi göstergeleri, çocukların içerisinde olduğu ruh hallerini anlatmayı hedefleyen dizi daha ilk bölümlerden oldukça dikkat çekmeyi başardı bile.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Şarkıcı Çelik koronavirüse yakalandı! Uyarı videosu paylaştı

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.