celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 23 Kasım 2022 17 Görüntüleme

Bişektomi Nedir, Fiyatları Ne Kadardır?

Bişektomi nedir? Hem kadınlar hem de erkekler arasında yaygın bir şekilde tercih edilen bir uygulama olan bişektomi; yüz bölgesindeki fiziksel iyileşmeye yönelik olarak yapılan estetik uygulamadır. Yüz bölgesinde belirgin bir şekilde estetik görselliğin ortaya konulmasını mümkün kıla bişektomi, son zamanlarda sıklıkla karşımıza çıkmaktadır. Özellikle yeni nesil uygulamalar sayesinde çok daha başarılı bir şekilde uygulanan bişektomi nedir? Dahası fiyatları ne kadardır? İşte bu ve benzeri sorulara yönelik olarak merak ettiğiniz her şey!

Yanak inceltme ameliyatı, yanaklarını küçültmek isteyen kadın ve erkekler arasında çok popüler bir prosedürdür. Yaşlandıkça yüz hatlarımız sarkmaya başlar ve yanaklarımızda hacim kaybederiz. Bu da yanak bölgesinde estetik olmayan görünümlerin ortaya çıkmasına neden olur. Böyle durumlarda uygulanan bişektomi; yanak bölgesinde estetik görselliğin yeniden kazandırılması amacıyla uygulanan yeni nesil bir teknik olarak karşımıza çıkar. Bu işlemin son zamanlarda üst düzeyde bir nitelikte hayata geçiriliyor olması; sıklıkla tercih edilmesini mümkün kılar.

Yanak inceltme ameliyatının hem kadınlara hem de erkeklere yapılabileceğini unutmamak önemlidir. Bu prosedürün sonuçları daha genç ve çekici görünmenize yardımcı olacaktır. Yanak inceltme ameliyatı tek başına veya yüz germe, boyun germe veya kaş kaldırma ameliyatı gibi diğer yüz işlemleriyle birlikte yapılabilir. Yüzünüzde sarkma veya yağ fazlalığı varsa yanak inceltme ameliyatı üst düzeyde bir performansı ortaya koyduğundan her zaman tercih edilmektedir. Elbette ki bu tarz işlemler için klinik tercihine dikkat etmek; tam olarak beklentinize uygun bir işlemi yaptırmanızı da mümkün kılacaktır.

Bişektomi Neden Önerilmektedir?

Yanak inceltme ameliyatı, yanak bölgesinin kalınlığını azaltan kozmetik bir işlemdir. Elmacık bölgesi olarak da adlandırılan yanaklar, burnun iki yanında ve gözlerinizin altında yer alır. Yanak inceltme ameliyatı genellikle bu bölgedeki yağlanma görünümünü azaltmak için yapılır. Yüz bölgesinde estetik bir görünüm elde edilmesi konusunda oldukça başarılı olduğundan bişektomi önerilmektedir. Bir de bu yöntem hasta konforu açısından da ideal bir etkiye sahip olduğundan popüler bir konumda yer almaktadır.

Yanak inceltme ameliyatı, yanaklardaki fazla yağın alınmasını içerir. Bu, liposuction yoluyla veya istenmeyen yağları bir neşterle keserek yapılabilir. Yanak yağını aldırma olarak da tanımlanan bişektomi; yanakların boyutunu küçültmek ve yüzün geri kalanıyla daha dengeli görünmesini sağlamak için uygulanabilen bir işlemdir. Bu ameliyat genellikle rinoplasti, çene büyütme veya çene küçültme, kaş kaldırma ve göz kapağı ameliyatı gibi diğer yüz plastik cerrahi prosedürleriyle birlikte yapılabilen bir uygulamadır.

Yanak inceltme, yanaklardan az miktarda yağ, kas ve deri alınmasını içeren kozmetik bir işlem olarak karşımıza çıkmaktadır. Daha genç görünmenizi ve yüzünüze daha belirgin bir şekil vermenizi sağlayan bu uygulama; etkili bir estetik görselliğin ortaya çıkmasına katkı sunmaktadır. Kısa bir zaman dilimi içerisinde tamamlanan bu işlemin sonuçlarını da kısa bir zaman içerisinde görebilirsiniz.

Bilindiği üzere yanaklar, yaşlandıkça hacim kazanma eğiliminde olan yüzün bir bölgesidir. Bazı durumlarda bu hacim kalıcı olabilir ancak çoğu durumda zamanla azalacaktır. Yanak inceltme ameliyatı bu bölgedeki fazla yağ ve deriyi azaltmak veya çıkarmak için yapılır. Buradaki amaç, yüzünüzü daha genç bir görünüme sahip olacak şekle getirilmesidir. Böylece etkili bir estetik görselliğin oluşması mümkün olmaktadır.

Bişektomi Neden Yapılmaktadır?

Yanak inceltme, yanaklardaki fazla yağların alınması için yapılan bir işlemdir. Yanak inceltme kozmetik amaçlarla veya yüzünüze sağlıklı bir kontur kazandırmak gibi tıbbi nedenlerle yapılabilir. Yanak inceltme, yanak bölgesine bir kanül yerleştirilerek ve fazla yağ hücrelerini emmek için kullanılarak yapılır. Kişilerin yanak inceltme yaptırmasının temel nedeni görünümlerini iyileştirmektir.

Şişkin veya sarkık yanaklarınız varsa, bu sizi gerçekte olduğunuzdan daha yaşlı gösterebilir. Prosedür, yanaklarınız ameliyat veya yaralanma nedeniyle hasar görmüşse ve artık eskisi kadar dolgun değilse de yardımcı olabilir. Bişektomide asıl amaç yüzün daha ince ve genç görünmesini sağlamaktır. Yüzün hacmini azaltarak genel görünümünü iyileştiren kozmetik bir işlem olarak karşımıza çıkan bişektomi; başarılı sonuçlar ortaya koymaktadır.

Kırışıklıklardan, koyu halkalardan vb. kurtulmanın en iyi yolu, etkili bir yaşlanma karşıtı serum kullanmaktır. Bu doğrudan cilde uygulanabilir ve yüzünüzdeki tüm bu yaşlanma belirtilerini azaltmaya yardımcı olur. Bu ürünün en iyi yanı, cildinizde veya vücudunuzda herhangi bir yan etkiye neden olabilecek zararlı kimyasallar içermemesidir. Bu aşamada bişektomi gibi yeni nesil uygulamalar devreye girmektedir.

Bişektomi Fiyatları Ne Kadardır?

Yanak inceltme ameliyatının maliyeti, yaşadığınız yer ve hangi cerrahın işleminizi yaptığı gibi faktörlere bağlı olarak değişir. Dolayısıyla bişektomi fiyatları söz konusu olduğu zaman karşımız birden fazla fiyat seçeneği çıkmaktadır. Burada yanak bölgesine yönelik olarak yapılacak olan işlemlerin kapsamı fiyatlara da doğrudan etki edecektir. Bundan dolayıdır ki operasyon öncesinde fiyatlandırma konusuna dair detaylı bir araştırma yapmanız tavsiye edilmektedir.

Daha belirgin, köşeli ve keskin bir görünüm oluşturmak için yanak inceltme yapılır. Unutmamak gerekir ki yanaklar yüzünüzün en önemli kısmıdır. İnsanların size baktıklarında ilk fark ettikleri şey budur. Pek çok insan yanaklarını çok şişman veya hantal buldukları için sevmezler. Ancak bu yanak inceltme ile düzeltilebilir. Yuvarlak bir yüzünüz varsa, onu daha oval bir şekle sokmak isterseniz; bişektomi başarılı sonuçlar ortaya koyabilir. Yine yüzünüz vücut ölçülerinize göre çok büyükse, yanak inceltmek yüzünüzü daha küçük gösterecektir.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.