celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 1 Mart 2023 26 Görüntüleme

WhatsApp Plus Yükle

WhatsApp Plus uygulaması, WhatsApp’tan farklı olarak kullanıcılara birçok özelliği sunan üçüncü taraf uygulamasıdır. WhatsApp uygulamasının sunduğu sesli görüşme, mesajlaşma ve dosya paylaşımı gibi özelliklerin yanında WhatsApp Plus uygulaması birçok özelliği ekleyerek, kullanıcıların beğenisine sunmaktadır.

Güvenlik nedeniyle birçok tartışmaya konu olan WhatsApp Plus uygulaması, kullanıcıları tarafından oldukça beğenilmektedir. Gün geçtikçe kullanıcı sayısı yükselen uygulama, güvenlik nedeniyle birçok tartışmaya konu olsa da WhatsApp uygulamasından daha fazla güncelleme almasıyla da dikkat çekmektedir. Sık sık güncelleme aldığı için kullanıcıların istediği doğrultuda özellikler uygulamaya eklenmekte ve ücretsiz kullanım olanağını kullanıcılara sağlamaktadır.

WhatsApp Plus, yasal olmayan ve sadece WhatsApp uygulamasına ek olarak kullanılan bir üçüncü taraf uygulamasıdır. Yasal olmadığı için WhatsApp uygulamasını hiçbir uygulama mağazasında bulamazsınız. Bu nedenle WhatsApp Plus uygulamasını telefonunuzda bulunan arama motoru aracılığıyla indirmeniz gerekmektedir. “WhatsApp Plus Yükle” şeklinde arama motoruna girdiğinizde, WhatsApp Plus APK karşınıza çıkacaktır.

WhatsApp Plus APK, uygulamayı telefonunuza kolaylıkla indirmenizi sağlayacak olan bir yardımcı uygulamadır. WhatsApp Plus uygulamasını telefonunuza indirmeden önce WhatsApp uygulamayı telefonunuzdan tamamen kaldırın ve uygulamadaki verilerinizi mutlaka telefonunuza yedekleyin. Çünkü telefonunuza WhatsApp Plus yüklediğinizde sorumluluk sadece size aittir.

WhatsApp Plus APK’yı telefonunuza kurduktan sonra WhatsApp uygulamanızı farklı özelliklerle telefonunuzda kullanmaya başlayabilirsiniz. İsterseniz birbirinden farklı temayla WhatsApp uygulamanızı özelleştirebilir isterseniz de istediğiniz sohbetinize özel bir şifreleme yapabilirsiniz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.