celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 1 Mart 2017 242 Görüntüleme

Adil Serdar Saçan Albayrak Grubu’na Yanıt Verdi

Yenişafak ve TVNet gibi medya organlarına sahip olan Albayrak Medya Grubu'nun sahibi Mustafa Albayrak'ın 28 Şubat ile ilgili sözlerine Organize Suçlar eski Şube Müdürü Adil Serdar Saçan yanıt verdi.

Yenişafak ve TVNet gibi medya organlarına sahip olan Albayrak Medya Grubu’nun sahibi Mustafa Albayrak’ın 28 Şubat ile ilgili sözlerine Organize Suçlar eski Şube Müdürü Adil Serdar Saçan yanıt verdi.

28 Şubat zamanında dönemin ünlü emniyet müdürü Adil Serdar Saçan tarafından kendilerine elektrikli işkence yapıldığını ve o dönem yeni kurulan AK Parti aleyhinde ifadelerinin alınmaya çalışıldığını iddia eden Mustafa Albayrak’a Saçan’dan yanıt gecikmedi. Yazılı bir açıklama yapan Saçan, o dönemde Mustafa Albayrak’ın gözaltına alınmasının 28 Şubat’la bir ilgisi olmadığını, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde yapılan yolsuzlukla ilgili olduğunu açıkladı.

2001 yılında yapılan operasyonun İstanbul DGM Başsavcılığı emri ile yapıldığını ve gözaltına alınanların 28 Şubat’la bir ilgisi olmadığını belirten Saçan, doktor raporlarında işkence yapılmadığının kanıtlandığını belirtti. Ayrıca Albayrak’ın soruşturma çerçevesinde tutuklandığını ve ihaleye fesat karıştırmak suçundan hüküm giydiğini ifade etti.

Kendilerine ait medya organlarında kendisi hakkında sürekli hedef gösteren haberler yaptırıldığını ifade eden Saçan geçtiğimiz aylarda Alaattin Çakıcı’nın üvey oğlu Onur Özbizerdik ile yaptığı kavga ile de gündeme gelmiş, Özbizerdik tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.