celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Siyaset 17 Şubat 2016 466 Görüntüleme

Deniz Baykal’dan Şok Açıklamalar

CHP’nin yıllarca Genel Başkanlığını yürüten ve kaset skandalı nedeniyle istifaya zorlanan ve yerini Kemal Kılıçdaroğlu’na bırakan CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, dün gece CNN Türk’de Ahmet Hakan’ın sorularını yanıtladı.

Gündemdeki siyasi ve askeri olaylar üzerine soruları yanıtlayan Baykal, son günlerde yaşanan sınır ötesi bombalama olaylarıyla ilgili de Türkiye’nin hakkı olduğunu söyledi. Cumhuriyet Halk Partisi ile ilgili de konuşan Baykal, Kemal Kılıçdaroğlu‘nun koltuğu bırakması gerektiğini söyledi. Bu sözleri hem parti içinde hem de seçmen kitlesinde büyük şaşkınlığa neden olurken Baykal, geri adım atmadı.

Türkiye’nin dış ve iç politikada yanlış stratejiler izlediğini ve yeni bir savaşa sürüklendiğini belirten Baykal, Türkiye’ye sahip çıkılması gerektiğini sözlerine ekledi. Cumhuriyet Halk Partisi‘ni daha iyi görmek istediğini, Kemal Kılıçdaroğlu’nun zor bir dönemde parti yönetimini devralarak büyük işler başardığını, en önemlisi halkla ilişkileri geliştirdiğini belirten Baykal, artık bu yapının geride kalması gerektiğini sözlerine ekledi.

Bu sözleri parti yönetiminde büyük tepkilere neden olurken Kılıçdaroğlu da kurmaylarına Baykal’ın bu sözleri kendisine söylemesi gerektiğini, daha fazla konu hakkında konuşmak istemediğini belirtti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.