celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 25 Mart 2021 247 Görüntüleme

Binance Yüzde 20 İndirim Kodu Nasıl Alınır?

Popülerliği yüksek olan Binance ile kullanıcılar indirim kodundan yararlanabilmektedirler. Binance indirim kodu alım- satım işlemleri için kişilerin ödemeleri gereken komisyonlarda kullanılır ve indirim kazanılır.

Binance Yüzde 20 İndirim Kodu Nasıl Alınır?

Binance ile tüm işlemler kolay bir şekilde gerçekleştirilmektedir. İndirim kodları da oldukça kolay bir şekilde kayıt olunurken kullanılmaktadır. Kullanıcılar hesaplarını kimlikleri ile onaylamamış iseler indirim kodları ile birlikte yeniden üye olabilirler. İndirim kodları üyelik kaydı yaparken kullanılmaktadır. Elde edilen kodlar üye olduktan sonra kullanılmamaktadır. Bu neden kişilerin kayıt olurken kodu kullandıklarından emin olmaları gerekmektedir.

Binance referans kodu: YZLO35M6
Binance referans linki: https://accounts.binance.com/tr/register?ref=YZLO35M6
Direkt bu linkten üye olursanız ömür boyu %20 komisyon indirimi kazanırsınız.

Binance yüzde 20 indirim kodu çeşitli siteler üzerinden elde edilebilir. Binance daveti ile birlikte referans kodlarına erişilmektedir. Referans kodları sadece %20 oranlarında değil, %10, %15 oranlarında indirimler de mevcuttur. Kişiler aynı zamanda sahip oldukları indirimleri arttırabilmektedirler. Üye olunduktan sonra kişiler bir miktar BNB satın alarak ekstra olarak %25 komisyon indirimlerinden yararlanabilmektedirler. Bu işlemler ile birlikte kişiler toplamda %45 oranlarında indirimler elde edebilmektedir. Ne kadar çok indirim elde edilirse o kadar çok ucuza işlemler gerçekleştirilmektedir. Komisyon indirimleri yapılan işlemlerde ödenen miktarların düşük olmasını sağlar.

Binance Yüzde 20 İndirim Kodu Nasıl Kullanılır?

İndirimler Binance üzerinden kayıtlar gerçekleştirilirken kullanılmaktadır. Kod giriş alanlarında isteğe bağlı şeklinde uyarılar görülse dahi kişiler indirim kodlarını bu noktada girmelidirler. Binance hesaplarına sonradan Binance referans kodları eklemek mümkün olmamaktadır. Bu nedenle kullanıcılar kayıt yaparken kodları girdiklerinden emin olmalıdırlar. Eğer kimlik doğrulamaları gerçekleştirilmediyse kodlarla birlikte yeni bir kayıt gerçekleştirilebilmektedir. Bu sayede ilk kayıtlarda kullanılmadıysa bile sonrakilerde kullanılabilir.

Binance Yüzde 20 İndirim Kodu Nasıl Oluşturulur?

Kullanıcılar Binance sitesi üzerinden kayıtlarını tamamladıktan sonra referans aktive etme seçenekleri üzerinden kendi indirim kodlarını oluşturabilmektedirler. Binance indirim kodları bu şekilde oluşturulmaktadır. Bu işlemlerin ardından kişiler belirli linklerle birlikte arkadaşlarını davet etmeye başlayabilmektedir. Bu davetlerle birlikte arkadaşlarınız için indirim kodu oluşturabilirsiniz.

Binance ömür boyu indirim kodu için kişiler bu seçenekler üzerinden indirim tutarını seçmelidirler. Ardından “Invite Now” seçenekleri ile birlikte istedikleri kişileri rahatlıkla davet edebilmektedirler. Kişiler hesaplarında 500 BNB veya daha fazlasına sahip iseler bu durumda %20’ye varan indirimler oluşturabilmektedirler. Bu miktarlardan daha düşük tutarlar mevcut ise bu durumda da kişiler %10 indirim sağlayabilmektedirler.

Komisyon İndirimlerinin Önemi Nedir?

Kullanıcılar piyasa üzerinde gerçekleştirdikleri işlemlerde daha çok düşük komisyon ücretleri ödemek için indirim kodları kullanmaktadırlar. Komisyon ücretlerinin düşük olması daha dar, küçük miktarlarda kişilerin çok daha rahat bir şekilde alım ve satım işlemleri gerçekleştirebilmelerine olanak tanıyor. Bu sayede kullanıcılar çok daha düşük işlemlerde dahi kar elde edebilmektedir.

Aynı zamanda büyük tutarlarda işlemler gerçekleştirenler için bu indirim kodları bir servet niteliğinde olabilir. Çünkü işlem komisyon ücretlerinin miktarı yapılacak olan işlemlerin yüksekliğine bağlı olarak gelişmektedir. Bu nedenle Binance indirim kodları yüksek önem kazanmaktadır. Kişiler vakit kaybetmeden indirim kodları ile birlikte kayıtlarını gerçekleştirebilir ve arkadaşlarını davet edebilir.

Küçük hareketlenmelerde dahi kişilere kar elde etmelerini sağlayan indirim kodları aynı zamanda kaldıraçlı işlemlerde de kişilerin çok daha fazla avantaj elde etmelerini sağlamaktadır. Bu nedenle piyasaya giriş yapmak isteyen kullanıcıların indirim kodları ile birlikte kayıtlarını gerçekleştirmeleri önem kazanmaktadır.

Binance komisyon indirimleri ile birlikte oldukça uygun bir kripto para borsasıdır. Kişiler üyeliklerini tamamladıktan sonra dahi yapacakları birkaç işlemle birlikte sahip oldukları indirimleri çok daha arttırabilme imkanları bulunmaktadır. Kişiler hesaplarının aylık işlemlerine göre ekstra indirimler elde edebilmektedirler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Yatta Evlilik Teklifi

Yatta Evlilik Teklifi