celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 21 Şubat 2016 528 Görüntüleme

Fırat Yılmaz Çakıroğlu Tüm Yurtta Anıldı

Ege Üniversitesi Tarih Bölümü 4. sınıf öğrencisiyken okuldaki PKK sempatizanları tarafından bıçaklanan ve hastaneye götürülmesi engellenerek şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu yurdun dört bir yanında Ülkü Ocakları’nın düzenlediği programlarla anıldı.

Memleketi İzmir’deki kabri başında yüzlerce kişinin katılımıyla anılan Çakıroğlu’nun mezarı çiçekler ve Türk bayraklarıyla donatıldı. İzmir Milletvekili ve MHP Grup Başkanvekili olan Oktay Vural’ın da katılımıyla düzenlenen anma programında Kuran-ı Kerim ve dualar okundu.

Çakıroğlu’nun anne ve babası da kabri başında taziyeleri kabul ederken gözyaşlarını tutamadı. Geçtiğimiz sene 20 Şubat tarihinde bıçaklanarak şehit edilen Çakıroğlu’nun ardından üniversitelerde değişen bir şey olmadı ve özellikle Ankara Üniversitesi, ODTÜ, Hacettepe Üniversitesi gibi önemli üniversitelerde PKK sempatizanları öğrenci kimliği altında eylem ve söylemlerini haklarında hiç bir işlem yapılmadan sürdürmeye devam etti. Öğrenci kimliklerini kullanarak okullarda eylem yapmaya, yasa dışı gazeteler çıkarmaya ve diğer öğrencilerin hakkını gasp etmeye devam eden teröristler hakkında Haber06.Net olarak işlem yapılacağını umut ediyoruz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.