celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 29 Mart 2021 65 Görüntüleme

Çukur ne zaman final yapacak? Çukur bitecek mi, final mi yapıyor? Çukur dizisi ne zaman bitiyor, tarihi belli oldu mu?

Ay Yapım imzalı, ilk bölümü 23 Ekim 2017 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün yaptığı, senaryosunu Gökhan Horzum ve Damla Serim’in birlikte kaleme aldıkları aksiyon ve dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisi Çukur bitiyor mu? Çukur final mi yapıyor? Çukur kaçıncı bölümde bitecek? Çukur hangi gün, saat kaçta? Çukur neden final yapıyor? Çukur ne zaman final yapacak? Çukur bitecek mi, final mi yapıyor? Çukur ne zaman bitiyor, tarihi belli oldu mu?

ÇUKUR FİNAL Mİ YAPIYOR? ÇUKUR NEDEN BİTİYOR?

4 sezondur devam eden Çukur dizisi, final mi yapıyor? Çukur bitiyor mu? gibi sorular sorulmaya başlandı. Birsen Altuntaş haberine göre, 2 yıllık zaman aşamasına uğrayacak. Çukur dizisinin ne zaman final yapacağı merak konusu oldu. Daha önce dizinin oyuncuları yaptıkları bir canlı yayında 125. bölümde final olacağını açıklamıştı. Son gelen haberler ise final haftasının mayıs ayına denk geleceği yönünde… Yeni bir gelişme olmazsa ya bayram öncesi yani 10 Mayıs gibi ya da bayram sonrası projenin vedasının gerçekleşeceği kulislerde konuşuluyor. Yani Çukur’un tıpkı en baştan planlandığı gibi 4. sezonunda ekran macerası sona erecek.

ÇUKUR NEDEN FİNAL YAPIYOR? NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Daha önce dizinin oyuncuları yaptıkları bir canlı yayında 125. bölümde final olacağını açıklamıştı. Son gelen haberler ise final haftasının mayıs ayına denk geleceği yönünde. Yeni bir gelişme olmazsa ya bayram öncesi yani 10 Mayıs gibi ya da bayram sonrası projenin vedasının gerçekleşeceği kulislerde konuşuluyor. Yani Çukur’un tıpkı en baştan planlandığı gibi 4. sezonunda ekran macerası sona erecek.

ÇUKUR HANGİ GÜN, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Show ekranlarının fenomen haline gelen dizisi Çukur her Pazartesi Show ekranlarında yayınlanmaktadır.Show ekranlarının fenomen haline gelen dizisi Çukur 4. sezon 22. son bölüm ardından, 4. sezon 23.. bölüm fragmanı bu akşam, saat 20.00’da SHOW ekranlarında olacak.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.