celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 5 Nisan 2022 91 Görüntüleme

Trabzonspor’da kadro yenilendi

Trabzonspor’da kadro sil baştan..

Beşiktaş derbisinde, Trabzonspor’un üç oyuncusu kart cezalısı konumunda. Cuma günü oynanacak olan Gaziantep FK maçında, Trabzonspor’un kadrosunda büyük oranda değişiklik olacak.

34 yaşındaki Futbolcu Hamsik, Süper Lig’in 21’inci haftasında oynanan Demir Grup Sivasspor maçının 80’inci dakikasında sakatlık geçirmişti. 54 gündür tedavi gören Marek Hamsik, bu süre içerisinde yalnızca Konyaspor karşılaşmasının 71’inci dakikasında oyuna girerek 19 dakika mücadele etti.

GZT Giresunspor, Kasımpaşa, Alanyaspor, Kayserispor ve Fenerbahçe karşılaşmaları olmak üzere toplam 5 maçta sakatlığından dolayı oynayamayan Hamsik, Cuma günü oynanacak olan Gaziantep FK maçında Bakasetas’ın yerine oynayacak. Sakatlığı nedeniyle özel doktoru tarafından özel tedavi uygulanan Hamsik, haftalardır takımından ayrı olarak çalışıyor.

Sakatlığı geçen ve şuanda sağlık durumunun iyi olduğu bilinen Marek Hamsik ise Bakasetas’ın yerine oynayacak. Cezalı olan Djaniny’nin yerine Cornelius oynayacak. Cezası sona eren sağ bek Peres’de ilk 11’e dönecek ve Dorukhan Toköz orta sahaya kaydırılacak. Siopis’in yerine Dorukhan orta sahaya geçecek ve Peres geri döndü.

Beşiktaş maçında etkisiz rol oynayan talan Tymoteusz Puchacz’ın yerine ise sol beke Yusuf Erdoğan’ın geçeceği tahmin ediliyor.

Trabzon Haber – Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzonspor’un ilerleyen günlerde oynanacak olan maçları için Bordo-Mavililere başarılar diledi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.