celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 22 Mayıs 2021 120 Görüntüleme

Miguel Angel Silvestre’den Hande Erçel’e yanıt

Şu sıralar ‘Sen Çal Kapımı’ dizisindeki partneri Kerem Bürsin ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen Hande Erçel, yine çok konuşulacak bir adım attı.

Kariyerinin yanı sıra sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla da adından söz ettiren Erçel, son olarak ‘Sense8’ dizisiyle tanınan İspanyol oyuncu Miguel Angel Silvestre ile çalışmak istediğini söylemişti.

Silvestre’den Erçel’e yanıt gecikmedi.

“HAYDİ HAYALLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRELİM”

Silvestre, Erçel’in fotoğrafını 4 milyon takipçisinin olduğu Instagram hesabından paylaşıp, “Canım Hande, haydi hayallerimizi gerçekleştirelim. Ben de seninle çalışmayı isterim” karşılığını verdi.

SOSYAL MEDYADA ÇOK KONUŞULDU

Silvestre’nin cevabı kısa sürede sosyal medyada çok konuşulanlar arasına girerken, “Aman Kerem Bürsin duymasın”, “Kerem Bürsin çıldıracak” yorumları yapıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.