celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 1 Ocak 2024 25 Görüntüleme

Zeynep Bastık’ın İstanbul’u terk edip aldığı 40 milyon TL’lik evinden kareler!

Şarkıcı Zeynep Bastık (29) ile menajer Tolga Akış (39), 2021 yılında nikâh masasına oturmuştu. Evliliği yürütemeyen ünlü çift, Temmuz 2022’de anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı.

URLA’YA TAŞINMA NEDENİNİ AÇIKLADI

Genç müzisyen son olarak yeni hayatıyla ilgili yaptığı açıklamayla gündeme gelmişti. Bastık, “Asrın felaketi” olarak nitelendirilen ve 11 ilimizde ağır yıkımlara neden olan Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra taşınma kararı aldığını ve Urla’da kendisine mütevazi bir hayat kurduğunu açıklamıştı.

”DEPREMDEN SONRA BİR ANKSİYETE GELDİ”

”İstanbul’u çok seviyordun. Burası seni müzikalite olarak doyuran bir şehirdi. İstanbul’dan ne ara uzaklaşmak istedin?” sorusuna Zeynep Bastık şu yanıtı vermişti:

Ben İstanbul’u hala çok seviyorum. Ama depremden sonra bana bir anksiyete geldi. Apartmanların ve kalabalığın içinde kalmakla ilgili kolstofobiye girdim. O yüzden de taşındım. Urla’yı çok seviyorum. Çok güzel bir hayat kurdum kendime.

EVİNDEN KARELER!

40 milyon TL’ye satın aldığı öğrenilen evinin son derece lüks detayları vardı.

“Depremden sonra bir anksiyete geldi” diyerek yeni hayatına adım atan Bastık evinden bir kareyi paylaştı.

Evinin bir odasını stüdyo yapan Zeynep Bastık evini anlatırken “Tatlı, mütevazi, minimal bir hayat yaşıyorum” demişti.

 

 

 

 

 

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.