celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 1 Ocak 2024 13 Görüntüleme

Burcu Esmersoy 2024’e ücret tarifesini güncelleyerek giriyor! Alacağı rakam dudak uçuklattı

Burcu Esmersoy ile Nazım Akmandil, yaklaşık iki yıllık ilişkilerini 2 Eylül’de nikâh masasına taşımıştı. Evlilik teklinin geldiği İtalya’da gerçekleşen düğünle dünyaevine giren çift, ikinci düğünlerini ise 7 Eylül’de yaklaşık 250 davetlinin katılımıyla Ulus’ta bir mekanda yapmıştı.

“İKİNCİ DÜĞÜNÜMÜZÜ YAPIYORUZ”

Düğünde basın mensuplarının röportaj isteğini kırmayıp, eğlencesini yarıda kesen Esmersoy, “İkinci düğünümüzü yapıyoruz. Bodrum’da da bir düğün yapacaktık ama çok yorulduk, orada düğün olmayacak. İtalya’ya gelemeyen arkadaşlarımız için burada da düğün yapalım istedik. Kız kardeşim normalde İtalya’ya gelecekti ama ayağını burktuğu için gelemedi. Bu düğün sadece onun için yapılmış gibi oldu aslında” demişti.

“ÇOCUĞUN Ç’Sİ BİLE YOK”

İkinci düğün sonrası hamile olduğuna dair haberler çıkan Burcu Esmersoy, “Çocuğun ç’si bile yok” diyerek, söz konusu iddiayı kesin bir dille yalanlamıştı.

İŞKOLİKLİĞİYLE BİLİNİYOR

Güzelliği ve tarzıyla en beğenilen sunuculardan olan Burcu Esmersoy, işkolikliğiyle biliniyor. Esmersoy, şimdi ise sosyal medya sayfasında paylaştığı gönderilerle ilgili gündeme geldi.

YENİ ÜCRETLERİ

Burcu Esmersoy 2024’e ücret tarifesini güncelleyerek giriyor. Ünlü isim, 4 milyon 300 bin takipçisinin bulunduğu Instagram’ın hikaye kısmında bir paylaşımından en az 65 bin TL alacak. Organizasyonlarda yapacağı sunuculuk ve modaratörlükten ise yeni yılda 25 bin dolar (725 bin TL) kazanacak.

 

 

 

 

 

 

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.