celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 29 Eylül 2023 26 Görüntüleme

Berdan Mardini gül suyu ve gül yağ ürünlerinin duyurusunu bu fotoğrafla yaptı

Son dönemde özel hayatı ve tarzıyla magazin gündeminden düşmeyen Berdan Mardini’nin, gül suyu ve gül yağ ürünlerinin duyurusu için seçtiği fotoğraf sosyal medyada gündem oldu.

“BİZZAT KOKLAYARAK HARİKA ÜRÜNLER İÇİN YOLA ÇIKTIM”

Sezonun ilk mahsüllerini çalışanları ile birlikte toplayan ünlü şarkıcı, “Yahu bu kadar soğuk hemen gelir mi amanın. 50 çeşitten fazla ürün çıkıyor. Mardin’de biliyorsunuz kendi köyümde kurduğum fabrika ve 700 dönüm gül ektim. Hasadımızı tamamladık ve saf dogal gül suyu gül yağı ürünlerimizin içinde olacak. Vallahi ben de inanmıyorum bitti sayılır. Mardin’den hammaddemizi getirip, burada da şirketimiz ve dolum tesisimizi kurduk ve ben bizzat koklayarak harika ürünler için yola çıktım. Şu anda çok heyecanlıyım ama çalışmaya devam edıyorum” mesajını yazdı.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.