celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 1 Ocak 2024 22 Görüntüleme

Şebnem Dönmez depremzede çocuklara hediye!

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler; Hatay, Adıyaman, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya, Diyarbakır, Adana, Kilis ve Elazığ illerimizde de büyük bir yıkıma sebep olmuştu.

Son olarak ‘Yasak Elma’ ile izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Şebnem Dönmez, yeni yılda arkadaşlarına almayı düşündüğü hediyeleri, 6 Şubat’ta meydana gelen depremden sonra eğitimlerine devam eden Hatay’daki çocuklar için aldı.

‘ÇOCUKLAR OKUSUN’ KAMPANYASINA DESTEK

Kırtasiye malzemesi, oyuncak ve kitap alan Dönmez; Beşiktaş’ın kadın taraftar grubu Çarşı Kadın’ın Akatlar’daki deposuna giderek ‘Çocuklar Okusun’ kampanyasına destek verdi.

49 yaşındaki oyuncunun kendi elleriyle hazırladığı koliler, Hatay Defne’deki Harbiye Esenbulak ilk ve ortaokulundaki çocuklara gönderildi.

“NE MUTLU BANA”

En kısa zamanda bizzat deprem bölgesine gideceğini söyleyen ünlü isim, duygularını şöyle dile getirdi:

Bu yıl sevdiklerime ‘Size almayı düşündüğüm hediyeleri sizler adına çocuklara gönderiyorum’ dedim. Bir çocuğu bile mutlu edebilirsem ne mutlu bana.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.