celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 27 Şubat 2017 214 Görüntüleme

Fenerbahçe’de Tehlike Çanları Çalmaya Başladı

Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe deplasmanda ligde son sırada bulunan Gaziantepspor ile karşılaştı. Ligde kötü günler geçiren Fenerbahçe 1-0 yenik düştüğü maçtan 1 puan alarak kötü gidişini sürdürdü.

Süper Lig’in 22. haftasında Fenerbahçe deplasmanda ligde son sırada bulunan Gaziantepspor ile karşılaştı. Ligde kötü günler geçiren Fenerbahçe 1-0 yenik düştüğü maçtan 1 puan alarak kötü gidişini sürdürdü.

3 maçtır galip gelemeyen Fenerbahçe 22. hafta maçında Gaziantepspor ile deplasmanda karşılaştı. Kötü gidişata dur demek ve taraftarının yüzünü güldürmek için sahaya çıkan sarı lacivertli ekip maçın 11. dakikasında yediği golle 1-0 geriye düştü. 23. dakikada Lens ile karşılık veren Fenerbahçe skoru 1-1 getirdi. Maçın geri kalan kısmında gol bulamayan Fenerbahçe 1 puana razı oldu.

Beraberliğin ardından puanını 38’e çıkartan Fenerbahçe, 4. sıradaki yerini korudu ve lider Beşiktaş ile arasındaki puan farkını 9’a indirdi.

Fenerbahçe’de Robin van Persie, Miroslav Stoch ve Oleksandr Karavayev 18 kişilik kadroya alınmazken sakatlığı süren kaleci Volkan Demirel de sakatlığı nedeniyle kadro dışı kaldı.

Son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından yönetime istifa çağrısı yapan Fenerbahçeli taraftarlar bu maçta da tepkilerini sürdürdü ve yönetimi istifaya davet etti. Aziz Yıldırım’a yönelik Fenerbahçe Babanın çiftliği değil diye tezahürat yapan Fenerbahçeli taraftarlar ünlü iş adamı Ali Koç’un başkan olmasını istiyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.