celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 12 Şubat 2021 50 Görüntüleme

Arda Turan ve Oğulcan Çağlayan’dan imalı paylaşım!

Galatasaraylı futbolcular Arda Turan ve Oğulcan Çağlayan, Tahkim Kurulu’nun haklarındaki kararlarının ardından göndermeli paylaşımlar yaptı.

Oğulcan Çağlayan, sosyal medyadan Arda Turan ve kendisinin omuz omuza olduğu bir görsel çalışmayı paylaşıp; “Galatasaray bir halatı hep birlikte çekenlerin; hep birlikte üzülüp, hep beraber sevinmesini bilenlerin takımıdır. #Hedef23” ifadelerini kullandı.

Arda Turan ise Instagram hesabından kendisi için yıllar önce açılan ‘Arda haklı beyler’ pankartını paylaştı. Deneyimli futbolcu daha sonra Oğulcan Çağlayan’ın paylaştığı fotoğrafı ‘Kardeş’ etiketiyle yeniden paylaştı.

Tahkim Kurulu, Oğulcan Çağlayan’a UÇK’nın verdiği 6 maçlık cezayı 3 maça indirmiş, 1.2 milyon Euroluk cezayı ise onamıştı. Kurul, Arda Turan’ın iki maçlık cezasını da onadı.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.