celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 12 Şubat 2021 55 Görüntüleme

Konyaspor-Beşiktaş maçında penaltılarda su şişesi detayı! Utku Yuvakuran…

Ziraat Türkiye Kupası’nda Beşiktaş, İttifak Holding Konyaspor’u penaltı atışları sonrası eleyerek yarı finale yükseldi. Maç boyunca oyunu ile göz dolduran Beşiktaş’ın genç file bekçisi Utku Yuvakuran penaltılarda da takımının kahramanı oldu.

Sabah’ta yer alan habere göre seri penaltı atışları öncesinde takımın yardımcı antrenörleri Murat Şahin ve Murat Kaytaz Utku’ya önce moral, ardından da su şişesi aracılığı ile talimat verdi. Konyaspor’un atacağı her penaltı öncesinde oyuncunun atacağı köşeyi su şişesinin üzerine yazarak oyuncuya gönderen ikili, 5 penaltıdan dördünün köşesini de doğru bildi.

Maçın ardından Utku ise “Takıma katkı sağladığım için çok mutluyum. Penaltının sırrı olmaz ama maçtan önce tüm penaltı atanları analiz ettik. Su şişesine hocalarım da nereye atılacağını yazdı” ifadelerini kullandı.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.