celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 30 Ocak 2022 14 Görüntüleme

Serdar Ortaç’ın ‘kürtaj’ itirafı gündem oldu!

Yonca Lodi ve Serdar Ortaç, peş peşe çıktıkları Yeni Gazino sahnesinde misafirlere müzik ziyafeti sundu. Ünlü şarkıcılar, sahne öncesi basın mensuplarını kulislerinde ağırladı.

“ARSA VE CADDE ALIYORUM”

Dijital dünya ile arasının oldukça iyi olduğunu dile getiren Yonca Lodi, “Bu ara Metaverse’e (kurgusal evren) bayağı ilgiliyim. Etiler, Bebek, Nişantaşı… Toplayabildiğim kadar arsa ve cadde almaya çalışıyorum. Toprak ağası olmak gibi bir gayem yok ama bir gün gelecek buralar çok değerlenecek” dedi.

Yakın zamanda bir Metaverse konseri yapmak istediğini dile getiren şarkıcı, geleceğin dijital dünyada olduğunu vurgularken, yaz için de sürpriz iki single hazırlığı içinde olduğunu söyledi.

“HEP KÜRTAJ OLDULAR”

Çocuk sahibi olmak için geciktiğini dile getiren Serdar Ortaç, muhabirlerin, “Şimdiye kadar hiç böyle bir imkan ya da düşünceniz olmadı mı? Bir kez daha aşık olursanız baba olmayı düşünüyor musunuz?” sorusuna yanıt verdi.

Daha önce defalarca baba olma isteğinden bahseden 51 yaşındaki popçu, “Kaç tane olacaktı, hep kürtaj oldular, kaç tane… Yazık!” sözleriyle röportajı bambaşka bir boyuta taşıdı.

“ONLAR DA HAKLI”

Ortaç, “Peki kürtajı tercih edenler arasında tanınan isimler de var mı?” sorusunu, “Var. Kaç tane oldu, istemediler. Gençlerdi. Onlar da haklı, bir şey diyemiyorum” diye yanıtlarken, isim vermekten kaçındı.

“BIRAKIN YARAM KANASIN”

Eski eşi Chloe Loughnan ile ilgili soruyu, “Bana ondan bahsetmeyin. Bütün borçlarımı ödedim lanet olsun. Yarasın. Allah nasıl yaratacaksa! Sekiz senelik kocasının evine haciz koyduran kadına o paralar nasıl yarayacaksa yarasın. Bırakın yaram kanasın” ifadeleri ile kesen Serdar Ortaç, İrlandalı modelin adını bile duymak istemediğini söyledi.

“UNUTTUM KİME YAZDIĞIMI”

Geçtiğimiz günlerde ‘Nehir Gözlüm’ şarkısını Cansu Dere için yazdığını belirten Ortaç’ın, daha önce aynı şarkıyı Nehir Erdoğan’a yazdığını açıklaması dikkat çekmişti.

Ünlü şarkıcı, “Cansu ismini yanlış söylemiş olabilirim ama Nehir’e de yazmış olabilirim, bilmiyorum. Çok uzun zaman oldu yazalı, bilmiyorum abi unuttum kime yazdığımı” şeklinde konuştu.

‘Nehir Gözlüm’ şarkısının sözleri:

Kısmeti bağlı dediler
Gülüşü candan edalı dediler
Ah delikanlı yüreğim
Bu gece senden utandı dediler
Kendimi kandırmadım
Senden kurtulamadım
Kaç kere sevdi yüreğim
Sen gibisini bulamadım
Bu dünyayı yakacak mısın
Bana aşık olacak mısın
İlk kez aşık olmuş gibi
Yüreğimden taşacak mısın
Bana evet diyecek misin
Yoksa öpüp gidecek misin
Nehir gözlüm aşkım için
Her şeyini verecek misin

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.