celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 30 Ocak 2022 26 Görüntüleme

Acun Ilıcalı: 15 yıllık Survivor tecrübemde böyle bir şey duymadım

Survivor All Star 2022 son hızı ile devam ediyor. Acun Ilıcalı’nın Şimdiye kadarki yarışmalar arasında en zor olanı olarak tanımladığı Survivor’da yeni bölüm fragmanı heyecan yarattı.

Yeni bölüm fragramınında konuşan Mert’in “Nisa ve Ogeday Sude ve beni hoş olmayan durumlara düşürdüler.” dediği görülüyor. Sude ise gözyaşlarına boğuluyor.

Nisa ile Mert arasında yaşanan gerilimde Mert, “Senin her olduğun yerde bir şey çıkıyor farkında mısın? Kaos çıkıyor” sözleri ile Nisa’ya yükleniyor.

Aycan’ın ‘Ogeday ve sen ayıp ettiniz’ sözlerine Nisa ‘Ben gözümün önünde gördüm Aycan” cevabını veriyor. Mert, “Ben gözümün önünde gördüklerimi anlatayım mı Nisa ister misin?” sözleri ile karşılık veriyor.

Nisa Mert’i kast ederek “O kendi yalanları içinde öyle bir boğulacak ki şimdi kimse onu çıkaramaz oradan” sözlerini kullanıyor. Sude’nin ise kamera karşısında gözyaşlarına hakim olamadığı görülüyor.

Gerilim konseye de taşınıyor. Ogeday konseyde yaptığı açıklamada, “Bildiğim bir şeyi söylemek zaten kolay değildi. Ben de hepsini söylemeyemedim. Eğer ki kendi de ismi gibi Mert ise bunu açık bir şekilde söyler” sözlerini kullanıyor.

Acun Ilıcalı ise yaşananları, “15 yıllık Survivor tecrübemde herhangi bir yarışmacının herhangi bir yarışmacı için böyle bir şey dediğini duymadım.” sözleri ile yorumluyor.

Tüm bu yaşananlar boyunca Sude’nin çok gergin olduğu kameralara yansıyor. Yaşananların ayrıntısı ise Survivor’ın yeni bölümünde açıklık kazanacak.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.